Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BRITA Marella Cool Memo modrá

Zobraziť katalóg
BRITA Marella Cool Memo modrá
Filtračná kanvica celkový objem 2.4 l, objem prefiltrovanej vody 1.4 l, elektronický indikátor výmeny filtra, vhodné do umývačky, počet filtračných patrón v balení:
Kód:  BRIFK946 Produktové číslo:  1025952 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRITA Marella Cool Memo modrá

Že je čistá voda najzdravším nápojom vieme všetci. Ale s filtračnou kanvicou BRITA Marella Cool Memo ju môžeme urobiť ešte o niečo zdravšou a chutnejšou! Kanvica totiž odstráni z vody prechodnú tvrdosť, chlór a iné nežiaduce minerály, ktoré sa vo vode môžu vyskytnúť. Kanvica BRITA Marella využíva filtračnú patrónu BRITA Maxtra+ so štvorstupňovou filtráciou pre zníženie tvrdosti vody. Má odklápacie veko pre ľahké plnenie a ponúka moderný dizajn. Zabudnite na ťahanie ťažkých PET fliaš s balenou vodou, s filtračnou kanvicou sa nemusíte báť piť aj obyčajnú vodu z vodovodu. Celkový objem kanvice je 2,4 l, objem prefiltrovanej vody 1,4 l. 1 filtračná patróna BRITA Maxtra+ je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti filtračnej kanvice BRITA Marella Cool Memo modrá

  • Kanvica BRITA Marella Cool Memo pre filtráciu vody
  • Filtračná patróna BRITA Maxtra+
  • Technológia FlowControl
  • Brita Memo – digitálny ukazovateľ strážiaci dátum výmeny filtra
  • Kanvica BRITA má odklápacie viečko
  • Kontúrové držadlo
  • Objem prefiltrovanej vody je 1,4 l
  • Kanvica Marella Cool Memo je dostupná v modrej farbe

Chutnejšie, zdravšie, lacnejšie

Filtračná kanvica BRITA Marella Cool Memo využíva na filtráciu vody filtračnú patrónu BRITA Maxtra+. Tá vďaka unikátnej technológii dokáže výrazne znížiť tvrdosť vody, čo sa okrem lepšej chuti vody prejaví aj na znížení usadzovania vodného kameňa vo vašich spotrebičoch a predĺži sa tak ich životnosť. Keďže vďaka filtrácii dôjde k odstráneniu chlóru a vápnika, zvýrazní sa chuť všetkých pripravovaných nápojov a pokrmov. Filtráciou vody sa tiež redukuje prítomnosť ťažkých kovov a dochádza tiež k odfiltrovaniu pesticídov. Výhodou je tiež finančná úspora oproti nákupu balenej vody a zníženie potreby PET fliaš.

Brita Memo – inteligentný ukazovateľ

Kedy je ideálny čas na výmenu filtra v kanvici? To za vás postráži inteligentný digitálny ukazovateľ Brita Memo. Včas vám pripomenie dátum optimálnej výmeny filtra.

Kanvica BRITA Marella Cool je moderná a praktická

Nielenže je kanvica BRITA Marella Cool Memo moderná a štýlová, ale vďaka svojim praktickým rozmerom tiež pasuje do dverí všetkých typov chladničiek a rovnako tak ju môžete mať pripravenú na stole. Šikovná je tiež technológia FlowControl, ktorá zaistí optimálne prefiltrovanie celého objemu hornej časti kanvice s objemom 1 l za 5 minút. Kontúrové držadlo napomáha ľahšej manipulácii a vďaka odklopnému viečku je možné kanvicu plniť pohodlne jednou rukou.

Parametre a špecifikácia

Celkový objem
2,4 l Hotovo!
Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!
Objem filtrovanej vody
1,4 l Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné do umývačky Hotovo!

Filtračná kanvica

Celkový objem
2,4 l Hotovo!
Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!
Objem filtrovanej vody
1,4 l Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné do umývačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRITA Marella Cool Memo modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRITA Marella Cool Memo modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRITA Marella Cool Memo blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRITA Marella Cool Memo blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRITA Marella Cool Memo kék.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií