AD homeoffice PET

C-TECH Cronus Ultimate

Zobraziť katalóg
C-TECH Cronus Ultimate
3,9 29 hodnotení
Myš laserová, pokovovaná, 7 voliteľných farieb podsvietenia, 7 tlačidiel, až 3200dpi, nastaviteľný softvér, USB
Kód:  MC430d3 Produktové číslo:  GM-12

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

C-TECH Cronus Ultimate

Nádherná herná myš

Táto myš je ako stvorená pre extravagantných hráčov počítačových hier. Prednosťou myši, je jej perfektný dizajn, ktorý sa bude páčiť každému hráčovi.Skvele padne do ruky a pogumovaný povrch spríjemňuje držanie. Myš je osadená laserovým chipsetom o maximálnom rozlíšení 3200 DPI. Samozrejmosťou, je 6  programovateľných tlačidiel a navyše získate 7 farieb podsvietenia.

Programovateľné tlačidlá

 So širokej rady prednastavených funkcií tlačidiel, môžete využiť napríklad  pre kanceláriu, multimédiá, webový prehliadač a alebo to pre hráča najzásadnejšie: vlastné macro. Myš má celkom 5 prepínateľných profilov, pričom pre každý z nich je uložené vlastné mapovanie tlačidiel.

Macro editor

Macro editor dodávaný k myši C-Tech vám ponúka obrovskú slobodu. Či už to sú oneskorenia medzi stlačeniami jednotlivých tlačidiel klávesnice, alebo zakomponovanie klikov myši do Macerata. V nastavení si môžete samozrejme nastaviť aj rozlíšenie.

Nastaviteľné LED podsvietenie

Modrá, červená, zelená, cyan, magenta, žltá a biela. To sú  farby, ktoré si môžete nastaviť ako podsvietenie myši. Aby toho nebolo málo, podsvietenie môže byť statické, alebo mať "dýchajúci" efekt s cyklickou obmenou farieb

Parametre a špecifikácia

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aka je odozva? Resp. aká je reálna odozva?

Diskusia a poradňa k C-TECH Cronus Ultimate
Príslušenstvo pre C-TECH Cronus Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH Cronus Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-TECH Cronus Ultimate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-TECH Cronus Ultimate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: C-TECH Cronus végső.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií