Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon i-SENSYS LBP252dw

Zobraziť katalóg
Canon i-SENSYS LBP252dw
5 1 hodnotení
Laserová tlačiareň – A4, 1200×1200 dpi, 33 str./min, CPU 525MHz, 1GB, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PC310a12 Produktové číslo:  0281C007 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon i-SENSYS LBP252dw

Rýchla čiernobiela laserová tlačiareň na formát A4. Vyniká kvalitnými a rýchlymi výstupmi, intuitívnym ovládaním pomocou dotykového displeja a širokými možnosťami pripojenia vrátane WiFi alebo tlače na diaľku. Laserová tlačiareň Canon i-SENSYS LBP252dw sa bude ako doma cítiť v malých pracovných skupinách v prostredí styku so zákazníkmi alebo vo vyťaženom pracovnom prostredí.

Kľúčové vlastnosti

  • 5-riadkový LCD displej
  • Bezdrôtové pripojenie cez WiFi
  • Tlač z USB zariadení
  • Automatická obojstranná tlač
  • Rýchlosť tlače 33 str./min jednostranne
  • Kvalita tlače až 1 200 × 1 200 dpi

Tlač bez čakania

Zariadenie poskytuje výstupy v profesionálnej kvalite vo formáte A4. Okrem toho za minútu vytlačí 33 stránok jednostranne a 16,8 obojstranne, vaše dokumenty teda budú pripravené skôr ako si uvaríte kávu. Prvá stránka sa objaví už po 6 sekundách z pohotovostného stavu a nechýba automatická obojstranná tlač. Plusom sú ľahko vymeniteľné kazety ,,všetko v jednom" a jednoduchá navigácia pomocou päťriadkového LCD displeja.

Tlačte dotykom smartfónu

Okrem LAN konektora je k dispozícii WiFi, čo umožňuje postaviť zariadenie prakticky kdekoľvek bez ohľadu na kabeláž. Zariadenie vám poskytne plnú flexibilitu tlače aj počas presúvania medzi pracoviskami. Pošlite do nej úlohu počas cesty do kancelárie z iPhonu alebo iPadu pomocou AirPrint, či zo zariadení s Androidom skrze Google Cloud Print. Pripojte USB flash disk a jednoducho tlačte bez potreby zapnutia počítača. Okrem toho sa tlačiareň bez problémov začlení do väčších podnikových prostredí.

Doplňujúce informácie:

Veľkosť médií:
Zásobník (štandardný a voliteľný): A4, B5, A5, A6, LGL, LTR, EXECUTIVE, STATEMENT, Foolscap, 16K
Vlastné rozmery (šírka: 105,0 mm až 215,9 mm, výška 148,0 mm až 355,6 mm)
Viacúčelový zásobník: A4, B5, A5, A6, LGL, LTR, EXECUTIVE, STATEMENT, Foolscap, 16K, obálky COM-10, Monarch, DL a C5, kartotečný lístok
Vlastné rozmery: šírka 76,2 mm až 215,9 mm, výška 127,0 mm až 355,6 mm

Výkon:
Frekvencia procesora: 525 MHz
Pamäť: 1 GB
Rozhranie a pripojenie: USB 2.0 High-Speed, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T, bezdrôtové 802.11b/g/n, bezdrôtové priame pripojenie
Doba zahrievania: približne 16 sekúnd alebo menej od zapnutia napájania

Softvér a správa tlačiarne:
Vzdialené používateľské rozhranie (RUI), Nástroj SSID, Správa ID oddelení, Toner Status Tool, iW Management Console: Serverový softvér na centralizovanú správu skupiny zariadení
eMaintenance: vstavané RDS umožňuje poskytovať vzdialené služby eMaintenance, ako je zisťovanie stavu počítadiel, automatická správa spotrebného materiálu a vzdialená diagnostika

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
50 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
298 mm Hotovo!
Hĺbka
377 mm Hotovo!
Šírka
400 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,4 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon i-SENSYS LBP252dw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon i-SENSYS LBP252dw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP252dw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP252dw. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon i-SENSYS LBP252dw.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií