AD homeoffice AD homeoffice

Canon XA 55 Profi

Zobraziť katalóg
Canon XA 55 Profi
Digitálna kamera – 1.0" CMOS, 8.29Mpx, Full HD video, 15× optický zoom, dotykový a výklopný LCD 3", DIGIC DV VI, nahráva do formátu MP4, SD/SDHC/SDXC, USB, HDMI
Kód:  OC879b2 Produktové číslo:  3668C006AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon XA 55 Profi

Digitálna kamera Canon XA 55 je skutočným profesionálnym strojom, ktorý splní aj vaše najnáročnejšie požiadavky. Ponúka možnosť natáčania záznamov v modernom formáte 4K UHD. Pre maximálnu kvalitu obrazu kombinuje 1" 4K obrazový snímač UHD CMOS a procesor DIGIC DV VI. Záznam prebieha v profesionálnom formáte XF-AVC a MP4. Ukladá sa na SD, Micro SD alebo SDXC karty. Oproti XA 50 je vybavená výstupom SDI pre pripojenie externého monitora a záznamu PAL. Veľkou výhodou je dvojica slotov pre tieto pamäťové karty. Kamera je aj napriek svojmu výkonu veľmi kompaktná a ľahká, ideálne sa hodí napríklad pre natáčanie reportáží.

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery Sony XA 55 Profi

  • Digitálna kamera s veľkým 1" CMOS snímačom
  • Disponuje výstupom SDI
  • Rýchle a jednoduché nastavenie vďaka dotykovému a výklopnému LCD 3" displeju
  • Zaznamenáva video až do rozlíšenia 4K vo formáte MP4 a XF-AVC
  • Vylepšená kvalita Full HD vďaka prevzorkovaniu obrazu
  • Objektív s 15-násobným optickým zoomom udržiava kvalitu 4K UHD v celom rozsahu zväčšenia
  • Infračervený záznam v bielom alebo zelenom režime
  • Vďaka HDMI výstupu je možné priame nahrávanie záznamu na externé úložisko dát
  • Rýchle a presné automatické zaostrovanie vďaka Dual Pixel CMOS autofocusu
  • Dva sloty pre SD/HC/ C pamäťové karty

Canon XA 55 Profi a možnosti nahrávania

Videokamera Canon XA 55 Profi je schopná nahrávať v rozlíšení až 4K. Podporuje záznam v niekoľkých formátoch vrátane profesionálneho XF-AVC, a to rýchlosťou 25 fps a 160 MB/s. Pokiaľ si vystačíte s Full HD, zvládne všetko rýchlosťou 50 fps a 45 Mb/s. Pre záznam vo formáte MP4 je k dispozícii rozlíšenie 4K pri 25 fps a 150 MB/s a Full HD pri 50 fps a 35 MB/s. To ale nie je všetko. Pre rozlíšenie UHD a Full HD možno dostať aj efektné spomalené a zrýchlené zábery. Okrem toho je navyše vybavená ešte infračerveným režimom. Ten je vhodný pre natáčanie za veľmi slabého osvetlenia alebo v úplnej tme. Vybrať si môžete z režimu bieleho a zeleného.

Kamera Canon XA 55 Profi je ľahká a veľmi flexibilná

Digitálna kamera Canon XA 55 Profi je jedna z najmenších a najľahších videokamier vo svojej triede. Je navrhnutá tak, aby bola flexibilná, robustná a reagovala na profesionálne úrovne ovládania a konektivity. Vďaka svojim rozmerom je priamo predurčená pre rolu pohotovostnej reportážnej kamery. Vždy je rýchlo pripravená na záznam, samotný prenos dát je vďaka rýchlemu USB alebo HDMi opäť len otázkou chvíle.

Kvalitný objektív s 15× zoomom

Na objektívy Canon sa môžete za všetkých okolností spoľahnúť. Výkonný 4K objektív zachytáva maximálne detaily a je schopný zaostriť už od 1 cm. Vyniká svetelnosťou začínajúcou na f/2,8 a 15-násobným optickým zoomom s mimoriadne širokouhlým záberom, ktorý začína na 25,5 mm. Na ovládanie zoomu môžete využiť dva ovládače, z ktorých jeden má premennú rýchlosť a druhý konštantnú. Objektív disponuje 5-osou optickou stabilizáciou a integrovaný je tiež gradačný sivý filter.


Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Optický hľadáčik, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Mini HDMI, Externý mikrofón Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Canon BP-820 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2,5 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
970 g Hotovo!
Šírka
14 cm Hotovo!
Výška
26,5 cm Hotovo!
Hĺbka
21,6 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Popruh/pútko, Používateľská príručka, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Slnečná clona, Krytka objektívu Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery
» Všetky profesionálne kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon XA 55 Profi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon XA 55 Profi.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií