AP+ nový vizuál AD homeoffice

Catspad

Zobraziť katalóg
Catspad
Konzola pre domácich miláčikov
Kód:  CLEVP2 Stránky výrobcu
Catspad Predaj skončil

Catspad

Sen všetkých zaneprázdnených majiteľov mačiek sa stal skutočnosťou. Konzola Catspad je zariadenie, ktoré sa ovláda aplikáciou v mobilnom telefóne a dokáže sa postarať o vašu mačku, kým ste v práci, na rande, na party, proste kdekoľvek mimo domova. Catspad sa postará o prísun krmiva a vody pre vášho maznáčika a vy budete mať o všetkom prehľad priamo na displeji.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatický kŕmič mačiek
  • Majte kontrolu nad stravou vašej mačky pomocou mobilnej aplikácie
  • Získajte dokonalý prehľad o stave zásob
  • Užite si pohodu so svojim miláčikom a starosti nechajte na Catspad

Strava pod kontrolou

Konečne máte pod kontrolou stravu svoje mačky, aj keď nie ste doma. Môžete naplánovať presný stravovací režim alebo napríklad dôsledne dodržiavať špeciálnu diétu. Ak máte viac chlpatých kamarátov, konzola ich dokáže podľa obojku alebo čipu rozpoznať a naservírovať každému z nich presne to, čo majú dostať.

Koniec starostí

Okrem krmiva dokáže Catspad dodávať vašej mačke aj vodu, pričom máte na výber niekoľko možností nastavenia. Prehľad o stave zásob sa zobrazuje priamo na displeji vášho mobilného telefónu a tri dni pred ich vyčerpaním vám konzola odošle upozornenie. Vďaka tomu sa čiastočne zbavíte starostí a ušetrený čas a energiu môžete venovať napríklad maznaniu so svojim Chlpáčom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catspad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Catspad.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií