Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CELLY Speaker ružový

Zobraziť katalóg
CELLY Speaker ružový
5 2 hodnotení
Mikrofón – bezdrôtový, karaoke, Plug & Play, špeciálne zvukové efekty vylepšujúce spev, slot pre microSD kartu, ovládanie prehrávača priamo na reproduktore
Kód:  JS267c9a26c Produktové číslo:  FESTIVALPK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CELLY Speaker ružový

Oživte rodinnú oslavu či párty s kamarátmi skvelým karaoke – s bezdrôtovým mikrofónom CELLY Speaker to bude hračka! Je vybavený dostatočne silným reproduktorom, ktorý ozvučí vonkajší aj vnútorný priestor – stačí zapnúť hudbu, ktorú si môžete pustiť z microSD karty alebo iného prehrávača pripojeného cez Bluetooth či 3,5 mm jack, a začať spievať vaše obľúbené hity. Svoj hlas môžete navyše ozvláštniť pomocou špeciálnych zvukových efektov. Užite si skvelú zábavu vďaka mikrofónu CELLY Speaker.

Prednosti bezdrôtového mikrofónu CELLY Speaker

  • Bezdrôtový karaoke mikrofón v ružovej farbe
  • 3 W reproduktor, ktorý s prehľadom ozvučí vonkajší aj vnútorný priestor
  • Ovládanie prehrávača priamo na tele CELLY Speaker
  • Špeciálne zvukové efekty vylepšujúce spev (ozvena/basy/výšky)
  • Možnosť použiť mikrofón aj ako reproduktor
  • Hudbu možno prehrávať z microSD karty alebo iného zariadenia cez Bluetooth alebo 3,5 mm jack
  • Hmotnosť mikrofónu je iba 225 g

Chcete bezdrôtový reproduktor?

Ručný mikrofón CELLY Speaker funguje skvele aj ako samostatný reproduktor. Možno ho bezdrôtovo prepojiť s chytrým telefónom, MP3 prehrávačom alebo PC pomocou technológie Bluetooth a spustiť vybraný playlist. Intuitívne ovládanie zaistia tlačidlá umiestnené priamo na mikrofóne. K prehrávacej jednotke je možné mikrofón pripojiť aj pomocou 3,5 mm jacka.

Parametre a špecifikácia

Šírka
65 mm Hotovo!
Výška
220 mm Hotovo!
Hĺbka
50 mm Hotovo!
Hmotnosť
225 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
65 mm Hotovo!
Výška
220 mm Hotovo!
Hĺbka
50 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
225 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CELLY Speaker ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY Speaker růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY Lautsprecher Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY Lautsprecher Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY Speaker rózsaszín.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií