Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CLATRONIC SM 3577 zelený

Zobraziť katalóg
CLATRONIC SM 3577 zelený
5 1 hodnotení
Tyčový mixér 180W, nerezový rezací nôž, nádoba 0.5l,
Kód:  CLAMT001 Produktové číslo:  SM3577 zelený

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CLATRONIC SM 3577 zelený

Tyčový mixér od spoločnosti Clatronic sa stane praktickým pomocníkom pre prípravu mnohých druhov pokrmov vrátane krémových polievok, omáčok či rôznych nátierok. Špičkový motor s výkonom 180 W si spoločne s kvalitným nerezovým nožom poradí s väčšinou ingredienciami, ktoré dohladka rozmixuje. Ovládanie je prebieha cez zapustené tlačidlo v ergonomickej rukoväti. Nechýbajú ani praktické očko na zavesenie a spoločne so spotrebičom je dodávaná transparentný mixovacou miska s objemom 500 ml a držiak pre uchytenie mixéra na stenu, čo uľahčí skladovanie prístroja.

Príslušenstvo:

  • Nádoba 500 ml
  • Držadlo na stenu

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
180 W

Napájanie:
230 V, 50 Hz

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Mixovanie Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Mixovanie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLATRONIC SM 3577 zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLATRONIC SM 3577 zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLATRONIC SM 3577 grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLATRONIC SM 3577 grün.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií