Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept VP4080

Zobraziť katalóg
Concept VP4080
Tyčový vysávač na koberce, na zvieracie chlpy, na zbieranie nečistôt a na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 18 V, doba prevádzky 40 min, umývateľný filter, objem nádržky 0.35 l, napájací adaptér, farba tmavo-modrá
Kód:  CONVT627 Produktové číslo:  VP4080 Stránky výrobcu

Concept VP4080

Tyčový vysávač Concept VP4080 je ideálnym riešením na dokonalé upratovanie vašej domácnosti. Vďaka kvalitnej Li-Ion batérii nie sú potrebné žiadne káble, takže nebudete pri vysávaní obmedzovaní v pohybe. Turbo kefa tyčového vysávača Concept VP4080 spoľahlivo odstráni hlboko usadené nečistoty. Vďaka tomu sa skvele hodí na precízne upratovanie v rodinách s deťmi či domácimi miláčikmi.

Precízne upratovanie

Kvalitná Li-Ion batéria

Turbo kefa

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Concept VP4080

  • Doba prevádzky na jedno nabitie 40 minút
  • Praktická nabíjacia stanica vysávača VP4080
  • Motorizovaná turbo kefa na upratovanie kobercov
  • Kapacita batérie 2 200 mAh
  • Hmotnosť vysávača bez príslušenstva 2,2 kg
  • Sklopné držadlo vysávača
  • Objem prachovej nádoby 350 ml
  • Umývateľný dvojstupňový filter
  • Indikátor stavu batérie vysávača Concept VP4080

Rýchle a ničím nerušené upratovanie

Na prevádzku vysávača Concept VP4080 nie sú potrebné žiadne káble, takže nebudete pri upratovaní ničím obmedzovaní. Nízka hmotnosť a kompaktné rozmery vysávača z neho robia ideálneho pomocníka do každej domácnosti. S vysávačom Concept VP4080 bez problémov vyčistíte aj horšie prístupné miesta. Vysávač je navyše vybavený umývateľným dvojstupňovým filtrom a prachovou nádobou, ktorú možno po naplnení jednoducho vysypať.

Concept VP4080 má turbo kefu na upratovanie kobercov

Pre dokonalé upratovanie kobercov je vysávač Concept VP4080 opatrený motorizovanou turbo kefou, ktorá je na odstránenie hlboko usadených nečistôt. Vďaka tomu nájde uplatnenie napríklad v rodinách s deťmi či domácimi miláčikmi. Kefu vysávača Concept VP4080 možno veľmi rýchlo rozobrať, vyčistiť a znovu zložiť, takže je jeho údržba veľmi jednoduchá.

Kvalitná batéria vysávača Concept VP4080

Pri používaní vysávača môžete vyberať z 2 režimov. Ide o režim ECO na bežné vysávanie a TURBO na vysávanie s maximálnym výkonom. Kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 2 200 Ah zaručuje dlhú výdrž vysávača. Na jedno nabitie vydrží vysávač Concept VP4080 pracovať až 40 minút, takže s ním upracete skutočne veľký priestor. Pre jednoduché zistenie stavu nabitia batérie je k dispozícii indikátor nabíjania.

Praktická nabíjacia stanica

Vysávač Concept VP4080 je dodávaný s nabíjacou stanicou pre jednoduché skladovaniePo dokončení upratovania vysávač vložte do stanice, vďaka čomu bude vždy pripravený na ďalšie upratovanie s plne nabitou batériou. Sklopné držadlo vysávača Concept VP4080 navyše umožní jeho jednoduché a bezpečné uskladnenie.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Plast Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!
Typ napájania
Mechanický Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
85 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27 cm Hotovo!
Výška
109 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,2 kg Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

já mít zaměstnance, který takto šlendriánsky uvede popis, kdy výrobek má rozměry jen několik cm a vydrží vysávat cca 0,7 minuty, tak už u mne nepracuje....

Diskusia a poradňa k Concept VP4080
Príslušenstvo pre Concept VP4080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4080. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP4080.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií