Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept VP4114 2 v 1

Zobraziť katalóg
Concept VP4114 2 v 1
4,3 44 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, na čistenie kobercov a na zvieracie chlpy, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 3h, typ batérie: Li-Ion, príkon 120W, doba chodu 30min, hlučnosť 82dB, príslušenstvo: štrbinová hubica, biela a zelená farba
Kód:  CONTV405 Produktové číslo:  VP4114 Stránky výrobcu

Concept VP4114 2 v 1

rýchle upratovanie

2v1 tyčový aj ručný vysávač

Kvalitná Li-on batéria

Vysávač Concept VP4114 vždy pripravený na použitie

Tyčový aku vysávač Concept VP4114 vydrží vysávať až tridsať minút na jedno nabitie vďaka jedinečnej Li-on batériu.Iste oceníte, že ho po úplnom vybití môžete znovu použiť už za tri hodiny. Benefitom je aj svietiaca kontrolka, ktorá vám zaistí dokonalý prehľad o tom, koľko batérie ešte zostáva, takže sa vám nikdy nestane, že sa batéria vybije v polovici vysávanie.

Príslušenstvo pre ešte dlhšiu dobu vysávania

K tyčovému vysávaču Concept VP4114 si l zo zakúpiť náhradnú batériu a externú nabíjačku. To vám zaistí ešte dlhšiu dobu vysávania v kuse. Postačí vám iba vymeniť vybitú batériu za náhradnú a pokračovať v pokoji ďalej.

Už žiadne káble

Ste už unavení z neustáleho chodenia pre vysávač do komory v okamihu, kedy chcete vysávať? Nebaví vás riešiť, či vysajete celý priestor bez hľadania ďalšej zásuvky? Pre to je pravou voľbou vysávač Concept VP4114, ktorý je bezdrôtový a uľahčí vám prácu.

Concept VP4114 ušetrí čas aj peniaze

Ďalšou výhodou vysávača Concept VP4114 je, že ušetrí váš čas a peniaze. Nemusíte si totiž kupovať žiadne ďalšie spotrebiče či prístroje, ktoré by ste mohli potrebovať pri upratovaní. Súčasťou je aj ručný vysávač, ktorým jednoducho odstránite omrvinky vytvorené po príprave jedla, nikdy nekončiacim upratovania po ratolestiach alebo pri odstraňovaní chlpov vašich maznáčikov.

Dostane sa aj na neprístupné miesta

Vysávač Concept VP4114 disponuje elektrickým rotačnou kefou pre zaistenie ešte lepšieho výsledku.Ďalej má výsuvnú hubicu, ktorou sa jednoducho dostanete aj na inak neprístupné miesta. Použitie vysávača Concept VP4114 je ľahké, stlačíte len jedno tlačidlo a môžete začať vysávať.

Vysávač Concept VP4114 vždy pripravený na použitie

Vďaka sklopnému držadlu je vysávač Concept VP4114 veľmi skladný a nezaberie skoro žiadne miesto. Pri ručnom vysávača vás poteší jednoduché čistenie, pretože sa dá veľmi ľahko rozobrať.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Príkon

Príkon
120 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
82 dB Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, půl roku skvělého užívání, jsem včera vyndala pro vysávání ruční část, poté zpět vložila a dále normálně chvíli ještě vysávala. Vysavač mi pak ale nešel vypnout. Ani na jednom z vypínačů. Musela jsem vyjmout baterií. Nyní, když je v nabíjecím stojanu, tak bliká světýlko a pípa. Vypadá to, že se ani nenabíjí a zapnutí stále nereaguje, spíš je pořád on. Nemáte někdo, prosím, zkušenosti ?

Dobrý deň, vysávač sa najprv nedal vypnúť a museli sme vyberať baterku. Keď sme ho dali na nabíjací panel, svetielko bliká a pípa. Teraz už nejde zapnúť vôbec. Vysávač je už po záruke. Viete poradiť, čo treba urobiť? Ďakujem

Dobrý den, ví někdo, jestli se dá k tomuto vysavači dokoupit prachový kartáčový nástavec nebo nějaký univerzální?

Dobrý den, lze objednat náhradní baterii a filtry k vysavači Concept VP4114 ? Cena baterie na Elelektroworld je 1799,-- což představuje téměř cenu celého vysavače. Existuje prosím levnější alternativa ? životnost 300x nabití je tak na jeden rok maximálně 2 roky. je vhodnější zvolit jiný AKU vysavač s levnější baterii? Děkuji za odpověď, Dáša

Dobrý den, 1) lze objednat k tyčovému vysavači Concept - VP 4115 / VP 4114 náhradní baterii nebo fitry? 2) lze reklamovat tento vysavač, pokud nevysaje drobky a pod., objevila jsem 2 takto negativní recenze? Chtěla bych zakoupit jako pohotovostní vysavač na chodbu, kuchyň a schody k půdě. Děkuji za odpověď, Dagmar

Jaka je vaha?

Dobrý den, včera jsem zakoupil vysavač Koncept VP4114, podle návodu jsem sestrojil a zapnul. Motor a tedy i ruční vysavač fungují, ale hlavní vysavač s kartáči se netočí, jedině až při zatlačeni na spoj, což asi není správně? Předpokládám, že by se vysavač s kartáči měl točit a nasavat vzduch i bez tlaku, tedy ihned při zapnutí jako u běžného vysavače. Děkuji za info.

Zdravím nechápu jak mám vysavač dobíjet ? Nevím kde strčit kabel na dobíjení.

Dobrý den, úklid podlah funguje bez problémů, ale vyjmutý ruční vysavač se vůbec nespustí, pouze se rozsvítí světla. Dělám něco špatně?

Mám tento vysavač a jsem spokojená, ale minulý týden se při vysavani z ničeho nic přestal točit kartáč. Nevím co s tím. Stalo se to někomu? Čistím podle návodu po každém vysavani. Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k Concept VP4114 2 v 1
Príslušenstvo pre Concept VP4114 2 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4114 2v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4114 2in1 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4114 2in1 Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP4114 2 az 1- ben.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií