AD homeoffice Aplikace

Concept VP8078

Zobraziť katalóg
Concept VP8078
4,2 4 hodnotení
Vreckový vysávač 700 W, antibakteriálny, na všetky druhy podláh, hlučnosť 78 dB, objem vrecka 3 l, hepa filter, materiál trubice: plast, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 8 m, hubica na čalúnenie, parketová hubica, rotačná kefa a štrbinová hubica, šírka 56.5 cm, výška 30.5 cm, hĺbka 32 cm, biela a zelená farba
Kód:  CONVS300 Produktové číslo:  VP8078 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VP8078

Vreckový vysávač Concept VP8078 je výborným riešením pre rodiny s deťmi aj alergikov. S jeho pomocou ľahko a rýchlo vyčistíte najrôznejšie povrchy, od kobercov po podlahyBohaté príslušenstvo vreckového vysávača Concept VP8078 je ideálne pre rôzne druhy čistenia. Elegantný bielo-zelený dizajn a výkonný motor z neho robí tichého a výkonného pomocníka pre dokonalé a rýchle upratovanie každej domácnosti.

Ideálny pre deti aj alergikov

Vrecko s objemom 3 litre

Bohaté príslušenstvo

Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača Concept VP8078

  • Elegantný dizajn
  • Štrbinová hubica s kefou
  • Hlučnosť vreckového vysávača Concept 78 dB
  • Kvalitné vnútorné príslušenstvo
  • Kvalitná podlahová ECO hubica
  • Kvalitné vnútorné príslušenstvo
  • Príkon 700 W
  • Malá turbo kefa na upratovanie úzkych priestorov
  • Objem vrecka 3 l
  • Parketová hubica na tvrdé podlahy


Vysoký výkon vreckového vysávača Concept VP8078

Vreckový vysávač VP8078 vyniká vysokým sacím výkonom a pracuje s hlučnosťou len 78 dB. Vďaka príkonu 700 W sa vreckový vysávač VP8078 postará o dokonalé upratovanie pri nízkej spotrebe energie. Kompaktné rozmery vysávača umožnia ľahkú manipuláciu a získajú si vás aj jeho elegantný dizajn. Výkon vysávača je ľahko upraviteľný prostredníctvom elektronickej regulácie.

Kvalitná podlahová hubica

Maximálny výkon vreckového vysávača Concept VP8078 zaistí okrem kvalitného motora aj inovovaná podlahová ECO hubica. S touto hubicou dosiahnete dokonalé výsledky pri čistení kobercov, predložiek aj behúňov. Po prepnutí klapky a vysunutí štetín slúži tiež na precízne a šetrné upratovanie tvrdých podláh.

Malá turbo kefa na upratovanie úzkych priestorov

Na upratovanie chlpov v aute aj na sedačke vám dokonale poslúži malá turbo kefa vreckového vysávača Concept VP8078. Ide o zmenšenú verziu klasickej turbo kefy.

Parketová hubica na tvrdé podlahy

Na upratovanie parkiet, plávajúcich podláh aj linolea je ideálnym riešením špeciálna parketová hubica, ktorá je navrhnutá na precízne a šetrné upratovanie tvrdých podláh. Vďaka tomu podlahy ľahko vyčistíte, a to bez obáv z ich poškodenia.


Hubica na čalúnenie vysávača Concept VP8078

Kreslá, matrace aj úložné priestory dokonale zbavíte nečistôt vďaka hubici na čalúnenie. S pomocou tejto hubice navyše jednoducho upracete nečistoty z nábytku bez toho, aby došlo k jeho poškodeniu.

Štrbinová hubica s kefou

Vreckový vysávač Concept VP8078 je vybavený štrbinovou hubicou s kefou, ktorú dokonale využijete predovšetkým na upratovanie ťažko prístupných miest. Priestory za nábytkom, radiátory či kuchynskú linku upracete ľahšie a rýchlejšie.

Kvalitné vnútorné príslušenstvo

Vrecko vysávača Concept VP8078 je vyrobené z modernej antibakteriálnej SMS textílie, ktorá má dobré filtračné schopnosti a navyše šetrí motor. Vrecko má objem 3 litre a poradí si aj so zvýšenou vlhkosťou. Umývateľný HEPA filter vysávača Concept VP8078 zachytí aj veľmi jemné častice, takže je vysávač vhodný aj pre alergikov.


Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
56,5 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!
Hĺbka
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,65 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tento vysavač regulaci výkonu na hubici? Děkuji.

Které sáčky z vaší nabídky tam patří? Díky.

Diskusia a poradňa k Concept VP8078
Príslušenstvo pre Concept VP8078 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP8078. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP8078. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP8078. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP8078.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií