Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept VR2010 2 V 1 PERFECT CLEAN

Zobraziť katalóg
Concept VR2010 2 V 1 PERFECT CLEAN
3,3 3 hodnotení
Robotický vysávač na zvieracie chlpy a na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, objem nádoby 0.6 l, BLDC motor, typ ovládania diaľkový ovládač, čas nabíjania 4 h, typ batérie Li-Ion, dĺžka prevádzky 150 min, penový filter, hlučnosť 60 dB, mobilná aplikácia, bočná kefa, čistiaca textílie, diaľkové ovládanie, nabíjacia stanica, nádobka na vodu na mokré čistenie a náhradné bočné kefy (2 ks), farba biela
Kód:  CONRV603 Produktové číslo:  VR2010 Stránky výrobcu

Concept VR2010 2 V 1 PERFECT CLEAN

Ak túžite po dokonale upratanej domácnosti s minimom vlastnej energie a úsilia, vaše želanie sa môže ľahko splniť s robotickým vysávačom Concept VR2010 2 V 1 PERFECT CLEAN v bielom farebnom vyhotovení. Inteligentný robotický vysávač s gyroskopickou navigáciou nielen vysáva, ale takisto umýva. Pri jeho precíznej práci ho nič nezastaví. Nečistoty a jemný prach pritom zoberú dve hlavné rotujúce kefy. V kombinácii s bočnými kefkami vysaje perfektne aj rohy miestností.


Vysáva a umýva

Gyroskopická navigácia

Aplikácia Concept Home


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Concept VR2010 2 V 1 PERFECT CLEAN

  • Inteligentný robotický vysávač v bielej farbe
  • Perfektne vyčistí všetky druhy povrchov - linoleum, betón, parkety, koberce
  • Praktický vysávač určený na vysávanie aj umývanie
  • Prachová nádobka s objemom 600 ml určená na vysávanie
  • Nádobka na vodu s objemom 330 ml
  • Gyroskopická navigácia a 5 režimov upratovania pre dokonale čisté podlahy
  • Robotický vysávač s extrémnou výdržou až 150 min na jedno nabitie
  • Vysávač s funkciou brániacou pádu či nárazu
  • Svetelný LED displej informujúci o činnosti spotrebiča
  • Možnosť ovládania vysávača prostredníctvom mobilnej aplikácie Concept Home
  • Ovládanie robotického vysávača cez domáceho asistenta Alexa/Google Home

Multifunkčný vysávač Concept VR2010

Robotický vysávač Concept VR2010 dokáže povysávať aj umyť. Ušetrí vám tak veľa času a energie, ktorú by ste museli do týchto úkonov vkladať. Poradí si s každým povrchom, ktorý máte doma. Hravo si poradí s linoleom, betónom, parketami aj kobercami, a to s vlasom dlhým až 1 cm. Súčasťou vysávača je extra veľká nádobka s objemom 600 ml. Nečistoty a jemný prach zoberú dve hlavné rotujúce kefyBočné kefky robotického vysávača Concept VR2010 sa postarajú o čistotu v rohoch miestností. Ak sa rozhodnete umývať, stačí vymeniť prachovú nádobku za nádobku na vodu a nasadiť textíliu na umývanie. Textíliu môžete jednoducho vyprať v práčke. V prípade, že sa vám opotrebuje, náhradné máte spolu s bočnými kefkami v balení zdarma.

Dokonalá orientácia vysávača Concept VR2010

Robotický vysávač Concept VR2010 je vybavený veľmi prepracovanou gyroskopickou navigáciou, vďaka ktorej dosahuje dokonalé výsledky. Táto navigácia zabezpečuje lepšiu orientáciu v priestore, a tým skracuje dobu upratovaniaOkrem iného tiež zabraňuje opakovaným prejazdom rovnakého miesta.

Aplikácia Concept Home

Robotický vysávač Concept VR2010 môžete hravo ovládať pomocou aplikácie Concept Home, ktorú si zadarmo stiahnete ako pre Android tak aj iOS. Stačí navoliť potrebný program a vysávač Concept VR2010 začne svoju činnosť. Aplikácia vám navyše umožní sledovať, kde sa práve váš pomocník nachádza a koľko toho stačil upratať. Ak fandíte šikovným asistentom, potom iste oceníte možnosť hlasového ovládania vysávača s domácimi asistentmi Alexa či Google Home. Samozrejmosťou je využitie ovládacieho LED displeja alebo diaľkového ovládača.

Kvalitný BLDC motor

Robotický vysávač Concept VR2010 je osadený výkonným BLDC motorom a vydrží až 150 minút na jedno nabitieMotor je veľmi tichý, spoľahlivý, energeticky úpornejší, ale zároveň vám vydrží dlhšie ako bežné motory.

Robotický vysávač Concept s piatimi režimami

S robotickým vysávačom Concept VR2010 si pri čistení domácnosti môžete vybrať až 5 režimov upratovania alebo jednoducho naplánovať odložené upratovanie. S režimom FULL GO začne vysávač upratovať ihneď, ako je dokončené jeho nabitie. O efektívne upratovanie celého priestoru sa postará program AUTO SMART. Nechýba ani obvodový režim či tridsaťminútové rýchle upratovanie. Ak potrebujete vysať iba jedno konkrétne miesto, potom určite príde vhod kruhový režim, ktorý skvele vyčistí plochu do 1 m2. Všetky nežiaduce nečistoty na podlahe sa tak stanú minulosťou.

Vysávač Concept VR2010 zdolá každú prekážku

Tento šikovný pomocník dokáže zdolať prekážku vysokú až 1,5 cm, takže si s prehľadom poradí aj s prahmi medzi miestnosťami. Robotický vysávač Concept VR2010 disponuje funkciou proti nárazu a proti pádu zo schodov, preto nebude mať problém upratať miesto v blízkosti schodísk. Spotrebič navyše počas svojej práce pozná, kedy má slabú batériu. Automaticky si nájde nabíjaciu stanicu, dobije sa a čaká do ďalšieho upratovania.

Dvojstupňová filtrácia

Vysávač Concept VR2010 je vybavený extra veľkými zásobníkmi, ktoré pojmú veľké množstvo tekutín či nečistôt. Nemusíte sa tak zdržovať neustálym vymieňaním a vyprázdňovaním zásobníkov. Veľkou výhodou robotického vysávača Concept VR2010 je dvojstupňová filtrácia, vďaka ktorej nie sú potrebné žiadne vrecká. Všetky nečistoty, prach a ďalšie alergény táto filtrácia zachytí a nepustí späť.

Magnetický pásik ako virtuálna stena

Súčasťou robotického vysávača Concept VR2010 je magnetický pásik, ktorý slúži ako virtuálna stena. Ten využijete najmä vtedy, keď potrebujete upratať iba časť miestnostiSami si tak zvolíte, kde bude vysávač upratovať bez toho, aby ste museli byť rušení.

Elegantný dizajn vysávača v bielej farbe

Benefitom vysávača Concept VR2010 je jeho moderný dizajn v obľúbenej bielej farbe, ktorý krásne doplní interiér vašej domácnosti. Tvrdené sklo navyše pôsobí veľmi elegantne.


Príslušenstvo:
2× bočná kefa + 2× náhradná
1× textília na umývanie
2× náhradný filter
1× virtuálna stena (magnetický pásik)
1× štetec na čistenie
1× diaľkový ovládač
1× nabíjacia stanica
2× AAA batérie v balení
 


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
Concept Home, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
Concept Home, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Penový filter Hotovo!

Príkon

Príkon
24 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
8,8 cm Hotovo!
Hĺbka
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,77 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8,8 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Hĺbka
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,77 kg Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Mám otázku. Pri mopovani ide skôr na sucho ako na mokro . Pozerala som sa na nadrzku a z tých troch miest kade ma kvapka voda , kvapka len z jednej . Ako mám ďalej postupovať. Alebo co poradíte

Dobrý den, vysavač nemá žádný tlačítko na reset jak se resetuje? Děkuji

Dobrý den, vysavač mi nejde spárovat s mobilní aplikací - Žádná odezva od zařízení Try "Switch Pairing Mode". Následuje ale krok resetování zařízení, což nevím, jak provést.

Diskusia a poradňa k Concept VR2010 2 V 1 PERFECT CLEAN
Príslušenstvo pre Concept VR2010 2 V 1 PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VR2010 2 V 1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VR2010 2 in 1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VR2010 2 in 1 PERFECT CLEAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VR2010 2 V 1 PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií