Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT HardShellProtect 2.5" modré

Zobraziť katalóg
CONNECT IT HardShellProtect 2.5" modré
4,8 235 hodnotení
Puzdro na pevný disk – na 2,5" HDD disk, tvrdé, na 1 disk, materiál textil, vonkajšie rozmery 14,7 × 10,1 × 3,7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,08 kg, modrá farba
Variant
Kód:  JD810b10 Produktové číslo:  CFF-5000-BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT HardShellProtect 2.5" modré

Puzdro na pevný disk značky CONNECT IT HardShellProtect je skvelou voľbou, ak chcete ochrániť váš disk veľkosť 2,5" pred pádmi, poškriabaním a prachom. Puzdro disponuje kvalitnou konštrukciou, ktorá skvele ochráni všetko vnútri. Puzdro je škrupinové, má uzatváranie na zips a navyše má aj praktické vrecko na príslušenstvo, kam môžete uložiť napríklad kábel k pevnému disku. Puzdro CONNECT IT HardShellProtect 2,5" má modrú farbu.

Kľúčové vlastnosti puzdra na pevný disk CONNECT IT HardShellProtect 2,5"

  • Kvalitná konštrukcia zabezpečí skvelú ochranu vášho disku
  • Štýlové modré vyhotovenie škrupinového puzdra CONNECT IT HardShellProtect 2,5"
  • Puzdro disponuje vreckom na príslušenstvo
  • Uzatváranie na zips

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
3,7 cm Hotovo!
Šírka
10,1 cm Hotovo!
Výška
14,7 cm Hotovo!
Typ disku
HDD Hotovo!
Veľkosť disku
2.5" Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
3,7 cm Hotovo!
Šírka
10,1 cm Hotovo!
Výška
14,7 cm Hotovo!

Vlastnosti úložiska

Typ disku
HDD Hotovo!
Veľkosť disku
2.5" Hotovo!
Max. počet diskov
1 Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!
Hmotnosť
0,08 kg Hotovo!
Materiál
Textil Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem si u Vás WD Elements 2 TB. Jaké pouzro jde na tento disk.

Dobrý den, prosím Vás, vleze se do obal disk WD Elements 5TB verze? https://www.alza.cz/wd-2-5-elements-portable-5tb-cerny-d5685817.htm#parametry Děkuji Vám

Dobrý den chci se zeptat kdy bude pouzdro zase dostupné.

SanDisk Extreme Portable SSD V2 2TB je použitelné pro tento disk? Vejde se?

Dobrý den V nabídce tohoto pouzdra byla i varianta karbon CFF-5000-CA Sdělte mi prosím kdy bude tato varianta opět dostupná.Za odpověď předem děkuji.

Dobrý den, prosím vás, vleze se rozměrově do pouzdra powerbanka: (AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 černá) https://www.alza.cz/alzapower-metal-20000mah-fast-charge-pd3-0-cerna-d5683598.htm#parametry Předem moc děkuji za odpověď

Dobrý den, chci se zeptat, zda jde o univerzální pouzdro a bude toto pouzdro sedět pro externí disk Samsung SSD disk - 1 TB ? Děkuji za brzkou odpověď.

Dobrý den, vleze se rozměrově do pouzdra powerbanka: https://m.alza.cz/lamax-10000mah-by-lamax-tech-d5214388.htm Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT HardShellProtect 2.5" modré
Príslušenstvo pre CONNECT IT HardShellProtect 2.5" modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT HardShellProtect 2.5" modré. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT HardShellProtect 2,5" kék.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií