Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT Keypad

Zobraziť katalóg
CONNECT Keypad
4,0 43 hodnotení
Numerická klávesnica numerická, bezdrôtová, nano prijímač
Kód:  JD765x Produktové číslo:  CI-663 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT Keypad

Externá numerická klávesnica CONNECT IT je vítaným príslušenstvom pre pužívateľov notebookov. Jej klasický tenký dizajn podporuje správne umiestnenie ruky pri písaní. Klávesy s nízkym profilom sú pohodlné na vkladanie dát, ľahko sa obsluhujú a perfektne doplnia tenké notebookové klávesnice. Numerická klávesnica je obzvlášť vhodná pre každého, kto pracuje s tabuľkami, účtovníctvom alebo finančnými aplikáciami.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne praktické vyhotovenie pre používateľov notebookov
  • Využíva bezdrôtové pripojenie cez nano prijímač
  • Nízkoprofilové klávesy
  • Ukazovateľ nízkeho stavu batérie
  • Pridané tlačidlá pre kalkulačku a vymazanie znakov (Back Space)
  • 1× AAA batéria súčasťou balenia

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Určenie klávesnice
Numerická Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Numerická Hotovo!

Usporiadanie

Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
8,4 cm (84 mm) Hotovo!
Výška
2,6 cm (26 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky numerické klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tušíte, kdy bude opět naskladněno? Děkuji

Dobrý den. Bude mi tato klávesnice fungovat na klasickém pc s normální klávesnicí? Jde mi o to abych mohl levou rukou vkládat číslice a pravou ruku nemusel sundávat z myši. Ale bude připojena i normální klávesnice děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli více produktů od společnosti connect it umí spolupracovat na jeden bezdrátový přijímač, podobně jako u logitech ?

Dobrý den, bude tato klávesnice spolupracovat i s Macbookem?

Dobrý deň. Po aktivovaní tejto bezdrôtovej numerickej klávesnice je možné používať napr. klávesu TAB v notebooku na integrovanej klávesnici? Ďakujem Vám za odpoveď.

Dobrý den, bude numerická klávesnice https://m.alza.cz/connect-keypad-d3968923.htm?o=1 fungovat s Chomebookem Acer 15? Díky za informaci

Dobrý den, nevíte jestli se dá na klávesnici přeprogramovat tlačítko NumLoc na Esc? Zjistil jsem, že by mi to více vyhovovalo pro práci s programem, kde se Esc používá k ukončení funkce. Děkuji

zdravim, je num. klavesnica https://www.alza.sk/connect-keypad-d3968923.htm?o=21 https://www.alza.sk/c-tech-kbn-01-d4058447.htm?o=4 kompatibilna s win 8.1? mam uz totiz dve, ktore pod win 7 ide ale pod win 8.1 nie.

Dobrý den, dnes mi přišla numerická klávesnice CONNECT Keypad (https://www.alza.cz/connect-keypad-d3968923.htm?catid=18849543) a bohužel mi nefunguje. Když ji připojím k notebooku Lenovo E550 s numerickou klávesnicí tak vše funguje jak má. Avšak když ji připojím k notebooku Samsung 530U (NP530U3B-A01CZ), který nemá numerickou klávesnici tak se mi klávesnice nainstaluje jako myš a funguje pouze tlačítko vpravo nahoře na spuštění kalkulačky a šipky. Prosím vás o radu, klávesnici jsem kupoval proto, že notebook Samsung numerickou neobsahuje a je složité bez ní pracovat. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Je možné aby tato klávesnice fungovala jako asynchronní? Tedy nezávisle na klávese NumLock na hlavní klávesnici? Pokud ne, nabízíte nějaký takový NumPad?

Diskusia a poradňa k CONNECT Keypad
Príslušenstvo pre CONNECT Keypad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT Keypad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT Keypad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT Keypad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií