Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Conrad eQ-3 MAX! basic

Zobraziť katalóg
Conrad eQ-3 MAX! basic
Termostatická hlavica - programovateľná, bezdrôtová, funkcia Boost pre okamžité vykurovanie, detekcia poklesu teploty, ochrana proti zamrznutiu, provnozný zámok, podsvietený displej
Kód:  VC450a5 Produktové číslo:  1378424 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Conrad eQ-3 MAX! basic

Bezdrôtový nástenný termostat Conrad eQ-3 Max! Basic umožňuje centrálne ovládanie vykurovania, a to až s 13 možnosťami nastavenia pre každý deň. Svojho nového majiteľa poteší už jednoduchou montážou. Následná konfigurácia je navyše možná aj cez systém MAX! Cube a možno ho spojiť aj s okennými kontaktmi a Eco tlačidlom. Praktická je tiež detekcia poklesu teploty, ochrana proti zamrznutiu a funkcie Boost, ktorá umožňuje okamžité vykurovanie. Zoptimalizujte teda systém kúrenia vo svojej domácnosti, prejaví sa to aj finančne.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný bezdrôtový nástenný termostat
  • Jednoduchá montáž
  • Detekcia poklesu teploty a ochrana proti zamrznutiu
  • Funkcia Boost pre okamžité vykurovanie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jse u vás programovatelnou termostatickou hlavici (objednávka 173428063). U výrobku není český návod pro instalaci. Prosím zašlete mi ho v elektronické podobě na email děkuji

Opravte si info, na bezdrôtovú komunikáciu sa nevyužíva GSM, ale nižšia frekvencia, presnejšie 868,3MHz, a modulácia GFSK. Frekvenčný rozsah 868,0-868,6MHz môžu voľne využívať rôzne zariadenia s krátkym dosahom, napríklad radiátorové merače spotreby tepla, vodomery a iné, pričom jednotlivé zariadenia nesmú prekročiť pracovný čas 1% hodiny.

info: displej není podsvícený

Diskusia a poradňa k Conrad eQ-3 MAX! basic
Príslušenstvo pre Conrad eQ-3 MAX! basic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Conrad eQ-3 MAX! Basic.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií