PET AP+ plus nový vizuál

Cougar Imersa

Zobraziť katalóg
Cougar Imersa
Herné slúchadlá drôtové, 40mm reproduktory, frekvenčný rozsah 20Hz-20kHz, dĺžka kábla 2m, 3.5mm jack
Kód:  MH905g01 Produktové číslo:  3H300P40B.0001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cougar Imersa

Nechajte sa uniesť reprodukciou ako nikdy pred tým a ohromujúcim rozsahom i hĺbkou, ktorá vám jasne dá vedieť, že ste narazili na nie hocijaké slúchadlá. S ich pomocou lokalizujete protivníkov skôr, ako sa k vám priblíži a s ľahkosťou ich pošlite k zemi. Slúchadlá dokonale vykreslia zvukovú scénu, ktorá sa perfektne hodí pre FPS a hranie v otvorenom svete, rovnako ako pre koncertný zážitok pri počúvaní hudby.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Cougar Immerse

  • Prémiové 40mm meniče pre skvelú dynamiku
  • Naozaj široké využitie (3,5mm jack konektor)
  • Veľmi odolný oceľový rám zvyšuje životnosť
  • Vysoký komfort pri nosení
  • Náušníky zaistia izoláciu od vonkajšieho hluku
  • Zaťahovací mikrofón a opletený kábel
  • Vrátane dvojkolíkového adaptéra pre PC a notebooky

Praktický zaťahovací mikrofón

Používate často komunikačné programy? Užite si hranie hier aj chatovanie na známych programoch ako je Discord, Skype, Ventrilo, Mumble či RaidCall úplne na plno. So slúchadlami Cougar Immerse ich budete chcieť používať ešte častejšie, vďaka flexibilne nastaviteľnému mikrofónu s funkciami eliminácie okolitého šumu a navýšeniu zrozumiteľnosti hlasu pre ľahšiu komunikáciu v hre. 

Precízne spracovanie slúchadiel Cougar Immerse

Headset bol navrhnutý asertívnymi a detailami posadnutými inžiniermi a podľa toho aj vyzerá jeho spracovanie. Základom je odolný rám, ktorý dopĺňajú uzavreté koženkové mušle s polstrovaním a extra hustou penou. Vďaka nej získate maximálne pohodlie aj pri dlhom bojovaní až do skorých ranných hodín. Konektorový opletený kábel je dlhý 2 metre a zakončený je praktickým 3,5 mm jack konektorom.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Oranžová Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mají 7.1 zvuk?

Diskusia a poradňa k Cougar Imersa
Príslušenstvo pre Cougar Imersa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cougar Imersa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cougar Imersa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cougar Imersa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cougar Immersa.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií