AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

COWIN E7 HE8D ANC čierne

Zobraziť katalóg
COWIN E7 HE8D ANC čierne
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (ANC), frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 90dB/mW, impedancia 30 Ohm, výdrž batérie až 5 h
Kód:  COW003a Produktové číslo:  HE8D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COWIN E7 HE8D ANC čierne

Kompaktné a ľahké štupľové slúchadlá COWIN E7 HE8D ANC ponúkajú ničím nerušené počúvanie hudby pri dokonalej zvukovej kvalite. Od počúvania hudby vás so slúchadlami už nič nevyruší. Disponujú totiž špeciálnou technológiou aktívneho potlačenia šumu ANC, ktorá neustále vyhľadáva a súčasne blokuje všetky externé zvuky. Do ušných bubienkov tak prúdi iba precízne čistý zvuk. Jasné výšky a presné hlboké basy pritom ocenia aj nároční používatelia. Vďaka použitým materiálom a bezdrôtovej technológii Bluetooth sa skvele hodia aj na športovanie. Slúchadlá navyše odolávajú potu a vlhkosti.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel COWIN E7 HE8D ANC čiernych

  • Kompaktné štupľové slúchadlá s mikrofónom
  • Vhodné aj na športovanie vďaka odolnosti proti potu a vlhkosti
  • So špeciálnou technológiou aktívneho potlačenia šumu
  • COWIN E7 HE8D ANC ponúkajú skutočne precízne čistý zvuk
  • S bezdrôtovou technológiou Bluetooth 4.0 s dosahom 10 m
  • Až 5 hodín počúvania hudby
  • Priložený PowerBank na predĺženie výdrže o 10 hodín
  • Ovládanie priamo na slúchadlách
  • Komfortné používanie vďaka mäkkým špuntom
  • Súčasťou balenia 3 veľkosti špuntov
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Až 5 hodín počúvania hudby so slúchadlami COWIN E7 HE8D ANC

So slúchadlami COWIN E7 HE8D ANC si môžete vychutnávať až 5 hodín počúvania. Sú totiž vybavené vstavanou Li-Ion nabíjateľnou batériou s kapacitou 80 mAh. Výdrž o 10 hodín pritom predĺži priložený PowerBank. Plné nabitie cez USB kábel potom trvá 2 hodiny.

Dokonale komfortné

Slúchadlá COWIN vynikajú svojou nízkou hmotnosťou a kompaktnými rozmermi. Mäkké špunty sú dokonale pohodlné a veľmi dobre držia, čo ich predurčuje v kombinácii s odolnosťou proti potu a vlhkosti aj na športovanie. Na výber pritom máte z 3 veľkostí štupľov, vďaka čomu si môžete vybrať tie najvhodnejšie pre vás. 

Slúchadlá COWIN E7 HE8D ANC s integrovaným mikrofónom

Zabudovaný mikrofón, ktorý znamenite sníma hlas, umožňuje využívať slúchadlá COWIN tiež na pohodlné handsfree hovory. Priamo na slúchadlách je umiestnené ovládanie, pomocou ktorého môžete prepínať skladby, nastavovať hlasitosť i prijímať hovory. Všetko dokonale ľahké na komfortné používanie. Opomenúť nemožno ani moderný dizajn, ktorým slúchadlá zaujmú už na prvý pohľad. Vychutnajte si dokonale čistý zvuk a ničím nerušené počúvanie hudby vďaka COWIN E7 HE8D ANC.

Hmotnosť:
300 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWIN E7 HE8D ANC čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWIN E7 HE8D ANC černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWIN E7 HE8D ANC schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWIN E7 HE8D ANC schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COWIN E7 HE8D ANC, fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií