Vyhraj lístky na EURO 2024

Creative Flex

Zobraziť katalóg
Creative Flex
Slúchadlá 32mm Neodymium magnet, 20Hz-22000Hz, dĺžka kábla 1.2m
Kód:  JP326q7b Produktové číslo:  51EF0710AA000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Flex

Zháňate slúchadlá, ktoré nebudú zbytočne drahé, ale budú vám schopné ponúknuť dostatočný pôžitok pri počúvaní vašich obľúbených interpretov a filmových žánrov? V tom prípade nám dovoľte vám predstaviť tento úspešný počin z dielne Creative nesúci podtitul Flex. Slúchadlá disponujú kvalitnými 32 mm neodymovými meničmi a poskytujú tak pôsobivú, čistú a ostrú reprodukciu hudby akéhokoľvek žánru. Prednosťou slúchadiel je ich nízka hmotnosť v kombinácii s úctyhodnými parametrami, vďaka ktorým to môžete rozbehnúť s plnou parádou.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné prevedenie zaštítené celosvetovo známou spoločnosťou Creative
  • Kvalitné 32 mm neodymové meniče
  • Otočné mušle o 90 stupňov
  • Nízka hmotnosť zaručuje pohodlné nosenie pokojne aj celý deň
  • Vstavaný mikrofón na kábli pre jednoduchú správu hovorov
  • V balení nájdete hneď 4 rôzne farebné varianty nápisu spoločnosti

Pohodlné nosenie

Vďaka silne polstrovaným náušníkom zabudnete, že na ušiach nejaké slúchadlá máte a môžete si užívať hodiny a hodiny počúvania v pohodlí.  Nastaviteľný most je schopný prispôsobiť sa akémukoľvek tvaru hlavy. Skladacia konštrukcia slúchadiel dokonale vyhovie požiadavke zaberať čo najmenej miesta pri cestovaní v čase, keď ich nebudete práve používať. Určite oceníte aj kábel, ktorý netrpí na prehnané zamotávanie sa. Ukončený je 4-pólovým konektorom veľkosti 3,5 mm tvaru L. Kábel je tak kompatibilný s najnovšími telefónmi aj tabletmi. Dĺžka kábla 1,2 m je dostatočná pre poskytnutie komfortu pri počúvaní. 

Stále v kontakte

V dnešnej dobe, viac ako inokedy, je dôležité zostať v spojení. Aj na tento fakt výrobca myslel a zabezpečil tak slúchadlá mikrofónom, ktorý je súčasťou kábla. Ľahko a hneď vybavíte všetko potrebné a komunikácia je vďaka tomuto mikrofónu vyložene potešením. Zostaňte v kontakte so svojimi blízkymi a vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu vďaka slúchadlám, ktoré vyzerajú štýlovo za všetkých okolností.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative Flex Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Flex. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative-Flex. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative-Flex. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Flex.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií