Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

D-Link DCH-S150

Zobraziť katalóg
D-Link DCH-S150
4,2 7 hodnotení
Pohybový senzor bezdrôtový 802.11 b/g/n, WPS, mydlink
Kód:  NN490a Produktové číslo:  DCH-S150/E

D-Link DCH-S150

Spoločnosť D-Link sa za viac ako 25 rokov dostatočne vryla do pamäti mnohých, zaujímavými produktami a svoje pole pôsobnosti má nielen v domácom prostredí, ale aj v náročnom firemnom nasadení. Nová rada mydlink Home však smeruje do nachystania skutočne živej a predovšetkým chytrej domácnosti .

Pohybový senzor D-Link DCH-S150 dokáže odhaliť akýkoľvek pohyb v určenom priestore . Ak sa ho podarí umiestniť v blízkosti vchodových dverí, tak budete mať úplne detailné informácie o pohybe vo vašej domácnosti. Senzor stačí pripojiť do elektrickej zásuvky a stlačením tlačidla sa pripojí do vašej Wi-Fi siete. Výrobca D-Link samozrejme dodáva vychytanú aplikáciu pre chytré telefóny a tablety, s ktorou ľahko nastavíte všetko potrebné.

Domácnosť, ktorá reaguje na pohyb


Napríklad senzoru ľahko určíte, že počas dopoludnia má zaznamenať každý pohyb a poslať vám notifikáciu na chytrý telefón , ale vo večerných hodinách už bude automaticky vypnutý. D-Link však ide so svojimi výrobkami ešte ďalej. Po prechode senzorom sa v nasledujúcom priestore automaticky rozsvieti lampička, pretože je zapojená do chytrej zásuvky tiež značky D-Link.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Pohybový senzor do elektrickej zásuvky

Vlastnosti:
Pripojenie do Wi-Fi siete 802.11n/b/g
Tlačítko WPS pre jednoduché pripojenie
Spolupráca s ostatnými produktmi z radu mydlink Home

Rozmery:
58 x 54 x 43,5 mm

Hmotnosť:
80 g

Múdre aplikácie k dispozícii pre:
iOS 6
Android 4.0

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre D-Link DCH-S150
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCH-S150. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte mydlink™ Home Wi-Fi Motion Sensor DCH-S150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte mydlink™ Home Wi-Fi Motion Sensor DCH-S150. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DCH-S150.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií