D-Link DES-3528

Zobraziť katalóg
D-Link DES-3528
Switch 16x 10/100Mbit port L2 + 2x Combo 1000BaseTSF + 2x 1000Mbit stohovateľný, riaditeľný xStack, bez ventilátora
Kód:  NN311q Produktové číslo:  DES-3528 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DES-3528

Switch D-LINK DES-3528 je súčasťou rodiny L2 ethernetových prepínačov D-Link xStack, ktorá v sebe spája výkon s robustným zabezpečením, funkciou Quality of Service (QoS), všestrannými riadiacimi funkciami, možnosťou redundantného napájania a škálovateľnú flexibilitou.Všetky tieto funkcie robia z tohto prepínača ideálne riešenie pre prístupovú vrstvu pre siete podnikov a poskytovateľov služieb.Disponuje 16 10/100Mbit porty.

Niekoľko prepínačov je možné fyzicky stohovat1 pomocou dvoch 10/100/1000BASE-T portov na zadnom paneli.Týmto spôsobom je možné stohovať až 8 prepínačov, pre ktoré je k dispozícii 2 Gb/s obojsmerná stohovacie šírka pásma.Okrem fyzického stohu ľahko vytvoriť virtuálny stoh, ktorý môže obsahovať až 32 prepínačov rôznych modelov.Túto skupinu prepínačov je možné konfigurovať, monitorovať a spravovať z ľubovoľnej pracovnej stanice s webovým prehliadačom cez jedinú IP adresu.DES-3528 poskytuje administrátorom sprievodca konfiguráciou a ľahko použiteľné webové rozhranie.

Pre zabezpečenie spojenia a kontrolu prístupu je k dispozícii kompletná sada zabezpečovacích funkcií.Medzi ne patrí 802.1X Guest VLAN, MAC-based Access Control (MAC) a Web-based Access Control (WAC).802.1X Guest VLAN je komplexné riešenie pre zabezpečenie koncového bodu a autentizáciu/autorizáciu užívateľov a WAC zaisťuje odstupňované riadenie prístupu k sieti mocou užívateľsky prívetivého autentizačného mechanizmu.Prepínač podporuje tiež väzbu IP-MAC-port, ktorá dovoľuje administrátorom zviazať zdrojovú IP s príslušnou MAC a zdrojovým portom.Funkcia DHCP Snooping blokuje nelegálne IP adresy v rámci siete a udržuje sieť bezpečnú a auditovatelnou.

Keď je tento prepínač nainštalovaný v sieti spolu s firewallom D-Link NETDEFEND, dokáže dať automaticky do karantény každého hostiteľa, ktorý vykazuje známky neobvyklého správania.Tento mechanizmus, nazývaný D-Link ZoneDefense, zabezpečuje proaktívnu zabezpečenie siete, pretože zabraňuje šíreniu vírusov cez sieť a marí nebezpečné útoky proti sieti.Vďaka podpore najnovšej verzie protokolu Spanning Tree, možnosti redundantného napájania a funkciu Loopback Detection (pokročilá technológia D-Link pre zamedzenie vzniku slučiek bez použitia STP) ponúka DES-3528 vynikajúcu dostupnosť pre firemné a školské siete.

Prepínač obsahuje rozsiahlu sadu viacvrstvových (L2, L3, L4) QoS/CoS funkcií pre prioritné obsluhy kritických sieťových služieb, ako sú VoIP, ERP, Intranet a videokonferencie.Riadenie šírky pásma dovoľuje administrátorom nastavil limity pre každý port, aby bola garantovaná požadovaná úroveň služby pre koncových užívateľov.D-LINK DES-3528 získal certifikáciu Metro Ethernet Forum (MEF) pre špecifikácie MEF 9 a MEF 14, čo zaručuje, že zariadenie bude fungovať podľa definovaných špecifikácií úrovne služieb a medzinárodných štandardov.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:

16 10/100Base-TX ethernetové porty
2 combo 10/100/1000Base-T/SFP gigabitové uplinky
2 gigabitové metalické porty s dvojitým využitím (stohovanie/uplink)
Prevádzka bez ventilátora
Konzolový port (RS-232)

Výkon:
Prepínací výkon: 12,8 Gb/s
Možnosť redundantného napájania

Integrácia do stohu:
Fyzický stoh z až 8 jednotiek
Virtuálne stoh z až 32 jednotiek
Vstavaná technológia D-Link Single IP Management (SIM)

Bezpečnosť:
Viacvrstvová (L2/L3/L4) kontrola prístupu (Access Control)
Podpora autentizácie cez externý RADIUS/TACACS +
Guest VLAN
Podpora SSH/SSL
Väzba IP-MAC-port
Kontrola prístupu podľa webovej adresy (WAC)
Kontrola prístupu podľa MAC adresy (MAC)
D-Link Safeguard Engine
Podpora Microsoft NAP
VLAN:
4K VLAN sietí
Selektívny Q-in-Q a VLAN Translation
MAC-based VLAN
802.1v protocol-based VLAN

Quality of Service (QoS):
802.1p prioritné fronty/Multi-Layer CoS
Riadenie šírky pásma podľa portu/toku dát (odstupňovanie po 64 kb/s)
IP Multicast: IGMP v1/v2,/v3, MLD v1/v2, IGMP/MLD Snooping

Riadenie prevádzky:
Statické smerovanie (Static routing) 1
Segmentácia prevádzky (Traffic Segmentation)
Zrkadlenie portu (Port mirroring)
Ochrana proti zahlteniu broadcast pakety (Broadcast storm control)
802.3ad Link Aggregation (až 8 skupín na zariadenia/8 portov v skupine)
Riadenie šírky pásma po 64 kb/s
Podpora RMON

Konfigurácia:
Webové užívateľské rozhranie
Command Line Interface (CLI)
SNMP v1, v2c, v3
Modul pre správu siete D-View SNMP
D-Link Single IP Management (SIM) v1.6
Telnet klient/server


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre D-Link DES-3528 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DES-3528. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DES-3528.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií