AD 1. týden květen P&G boost

DALI Katch - cloud gray

Zobraziť katalóg
DALI Katch - cloud gray
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – 2×25W, Bluetooth 4.0 s podporou aptX, NFC, až 24-hodinová výdrž batérie na jedno nabitie, 3,5mm jack
Kód:  DALI001 Produktové číslo:  KATCHDARKSHADOW

DALI Katch - cloud gray

Nový štandard v oblasti prenosných audio zariadení, jedinečná kombinácia najmodernejších digitálnych technológií a unikátneho dizajnu – tým všetkým je reproduktor Dali Katch cloud gray. Súčasne prináša neuveriteľne realistický zvuk a neuveriteľne kompaktnú konštrukciu. Reproduktor umožňuje prepínať medzi dvoma zvukovými profilmi - Clear a Warm. Pripojiť ho k prehrávaču môžete pomocou technológie Bluetooth 4.0 Apt-X alebo klasickým analógovým káblom. Podporuje aj adaptér Chromecast Audio pre jednoduché prepojenie s domácou sieťou.

Hlavné prednosti reproduktora Dali Katch

  • Štýlový dizajn reproduktora v hodvábnej šedej farbe
  • Dva zvukové profily
  • Prepojenie pomocou Bluetooth 4.0 Apt-X alebo analógovým káblom
  • Vysoká kapacita batérie reproduktora Dali Katch
  • Kožený opasok pre jednoduché prenášanie
  • Odolná konštrukcia s jadrom z pleteného silónu

Dva zvukové profily a široké možnosti prepojenia

Reproduktor Dali Katch cloud gray disponuje dvoma zvukovými profilmi - Clear a Warm. Profil Clear je vhodný do väčšiny situácií a hudobných žánrov. Oproti tomu profil Warm zdôrazňuje basové tóny a je ideálny pre prehrávanie vo väčších miestnostiach. Reproduktor Dali Katch môžete ľahko prepojiť s prehrávačom pomocou technológie Bluetooth 4.0 Apt-X alebo, ako za starých čias, prostredníctvom analógového mini-jack vstupu. USB výstup umožňuje nabíjanie pripojeného zariadenia a možno ho využiť na pripojenie sieťového Chromecast Audio, vďaka čomu môže reproduktor Dali Katch ľahko prehrávať zvuk z vašej domácej siete.

Batéria s dlhou výdržou a odolná konštrukcia

Zabudovaná batéria s vysokou kapacitou 2 600 mAh ponúka až 24 hodín nepretržitého prehrávania, zatiaľ čo jej plné nabitie trvá len 2 hodiny. Svetelná signalizácia úrovne dobitia sa aktivuje stlačením tlačidla, po ktorom okamžite uvidíte informácie o aktuálnej kapacite. Reproduktor Dali Katch cloud gray navyše disponuje integrovaným koženým opaskom cez rameno s ľahko nastaviteľnou dĺžkou, čo umožňuje jeho pohodlný prenos. Vďaka jeho vyhotoveniu z odolného, 3-vrstvového materiálu s jadrom z pleteného silónu
môžete reproduktor voľne prenášať a nemusíte sa pri tom báť, že by sa vám pri prenose poškodil.  

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DALI Katch - cloud gray
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DALI Katch - cloud gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DALI Katch - cloud gray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DALI Katch - cloud gray. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DALI Katch - cloud gray.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií