Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

DEEBOT OZMO T8+

Zobraziť katalóg
DEEBOT OZMO T8+
5 3 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie, high Efficiency filter, mikrofilter, HEPA filter a penový filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia proti zamotaniu káblov, detekcia znečistených miest a časový rozvrh upratovania, indikátor plného koša, nárazník so spomaleným dotykom, trojstupňový čistiaci systém, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,42 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová, kamerová a vSLAM navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 200 min, doba nabíjania 6,5 h, hlučnosť 67 dB, rozmery 9,3 × 35,3 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,3 kg, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
Kód:  ECORV103 Produktové číslo:  DEEBOT OZMO T8+ Stránky výrobcu

DEEBOT OZMO T8+

Iste každý chce mať doma upratané, málokto je ale fanúšikom samotného upratovania. Ešte, že žijeme v modernej dobe a vy si môžete užiť perfektne čistý domov aj bez námahy, ak si zaobstaráte robotický vysávač DEEBOT OZMO T8+. Ide o prvého robota na vysávanie a umývanie na trhu, ktorý je vybavený najmodernejšou 3D technológiou TrueDetect na predchádzanie nárazom, zaseknutiu aj zamotaniu. S touto špičkovou technológiou dokáže robot veľmi presne naskenovať svoje okolie a detegovať aj tie najmenšie prekážky v miestnosti. Ďalej sa robotický vysávač DEEBOT OZMO T8+ pýši vylepšeným systémom pre efektívnejšie mapovanie priestoru a Ecovacs systémom, ktorý zaistí výkonné udržanie optimálneho tlaku pri saní. Iste oceníte aj ďalšie vlastnosti, ako virtuálne hranice, detekcia koberca, načasovanie upratovania podľa vašich preferencií či viacpodlažné mapovanie. Otáčavý disk na umývanie OZMO Pro zaistí odstránenie aj odolných nečistôt.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača DEEBOT OZMO T8+

  • Inovatívny robotický vysávač s prídavnou automatickou vyprázdňovacou stanicou
  • DEEBOT OZMO T8+ efektívne vysáva aj umýva
  • Robot navyše odstráni aj odolné nečistoty vďaka elektricky poháňanému disku na umývanie OZMO Pro
  • Unikátna stanica pre automatické vysypávanie zásobníka na prach nebudete musieť vyprázdňovať až 30 dní vďaka jej veľkému objemu 2,5 l
  • Robot je vybavený modernou 3D technológiou TrueDetect, vďaka ktorej predchádza nárazom, zaseknutiu aj zamotaniu
  • Pokročilá technológia TrueMapping so senzorom na báze lasera D-ToF sa postará o ešte vyššiu presnosť mapovania
  • Ďalšie unikátne funkcie robota DEEBOT OZMO T8+ ako virtuálne hranice, individuálne načasovanie upratovania, detekcia kobercov či viacpodlažné mapovanie priestorov
  • Revolučný Ecovacs systém pre optimálne udržanie tlaku
  • Batéria s vysokou kapacitou zaistí prevádzku robota až na 3 hodiny na jediné nabitie, vďaka čomu dokáže upratať domácnosť väčšiu ako 300 m2
  • Robotický vysávač sa dobíja 6,5 hodiny
  • Prachová nádoba s objemom 0,42 l

DEEBOT OZMO T8+ predchádza nárazom, zaseknutiu aj zamotaniu

Inovatívna stanica na automatické vysypávanie zásobníka na prach

Inteligentný robotický vysávač DEEBOT OZMO T8 si môžete zaobstarať s jedinečnou stanicou na automatické vyprázdňovanie zásobníka, čo robota povyšuje na verziu T8+. Akonáhle si robotický vysávač nájde cestu do stanice, svoj prachový zásobník sám vyprázdni a môže po dobití znovu pokračovať v práci. Vďaka veľkému objemu 2,5 l prachového vrecka v stanici ju nebudete musieť vysypávať dokonca až 30 dní.

Robot OZMO T8+ nenaráža ani sa nezasekáva vďaka novej 3D technológii TrueDetect

Robotický vysávač DEEBOT OZMO T8+ dostal do výbavy špičkovú 3D technológiu TrueDetect, vďaka ktorej v každej situácii spoľahlivo zaznamená prekážku a vyhne sa jej. Technológia funguje na princípe využitia štruktúrovaného svetla a algoritmu na 3D skenovanie okolia, čo zaisťuje bezchybné zaznamenanie aj tých najmenších prekážok v priestore. Dokáže sa tak efektívne vyhnúť aj tenkým nohám stoličiek, malým výrobkom alebo prahom a rozpoznáva aj veľmi úzke priestory. Robot DEEBOT OZMO T8+ disponuje tiež lepšou schopnosťou rozpoznania tmavých povrchov.

Presnejšie mapovanie priestoru a efektívnejšie upratovanie s technológiou TrueMapping

S úplne novou technológiou TrueMapping dokáže teraz robotický vysávač DEEBOT OZMO T8+ detegovať až dvojnásobnú vzdialenosť (10 m) ako predtým a to s ešte väčšou precíznosťou. Zaisťuje to laserová detekcia D-ToF v kombinácii so špičkovými integrovanými algoritmami, vďaka ktorým robot DEEBOT OZMO T8+ oveľa presnejšie skenuje a mapuje prostredie a plánuje tú najefektívnejšiu trasu upratovania. Túto jedinečnú vlastnosť robotického vysávača DEEBOT oceníte predovšetkým u väčších rodinných domov.

Ecovacs systém na udržanie tlaku a ešte účinnejšie umývanie s technológiou OZMO Pro

O efektívnejšie využitie energie a zabezpečenie vysokého sacieho tlaku sa u robotického vysávača DEEBOT OZMO T8+ stará revolučný systém Ecovacs. Navyše dokáže robot nielen vysávať a umývať zároveň, ale aj vďaka novému systému OZMO Pro zapojí do práce aj elektricky poháňaný disk na umývanie, ktorý sa spoľahlivo vysporiada aj s odolnejšími nečistotami pomocou vysokofrekvenčných vibrácií. Vy si potom môžete zvoliť až zo štyroch úrovní prietoku vody podľa vašich individuálnych preferencií a aktuálnych potrieb.

Efektívne upratovanie vďaka premyslenej konštrukcii robota OZMO T8+

Kombinácia valcovej kefy a dvojitých postranných kief robí z robotického vysávača DEEBOT OZMO T8+ efektívneho pomocníka vo vašej domácnosti, ktorý zachytí všetky nečistoty od prachu až po zvieraciu srsť. Výkonný systém udržania tlaku Ecovacs spoločne s funkčne navrhnutým dizajnom vysávača a špeciálnym materiálom sacieho kanála zabezpečuje u robota DEEBOT OZMO T8+ optimálne využitie energie a vysoký sací výkon pri výnimočne nízkom hluku.


Funkcia Virtual Boundary robotického vysávača DEEBOT OZMO T8+

Ak sa vám nebude hodiť, aby robot DEEBOT OZMO T8+ v danú chvíľu upratoval niektorú miestnosť, môžete mu zamedziť prístup pomocou virtuálnych hraníc. S aplikáciou Ecovacs tak zachováte súkromie v prípade potreby a upratovanie si prispôsobíte presne podľa svojich predstáv a požiadaviek danej situácie.

Schopnosť viacpodlažného mapovania

Inteligentný robotický vysávač DEEBOT OZMO T8+ je schopný naskenovania hneď niekoľkých máp a až dve si dokáže uložiť do pamäti. Vo chvíli, keď sa v jednej z týchto oblastí bude robot nachádzať, sám to rozpozná a prispôsobí tomu upratovanie. Vy si ďalej môžete nastavovať, v ktorej konkrétnej miestnosti na poschodí má robot DEEBOT OZMO T8+ upratovať.

Robotický vysávač DEEBOT OZMO T8+ je vybavený vysokokapacitnou batériou

Robot DEEBOT OZMO T8+ dostal do výbavy batériu s vysokou kapacitou, aby bolo upratovanie vašej domácnosti ešte dôslednejšie, než kedy predtým. Dokáže tak na jediné nabitie zostať v prevádzke až 3 hodiny (pri štandardnom sacom výkone na pevnej podlahe) a zvládne bez ťažkostí upratať domácnosti aj väčšie ako 300 m2.

Robot sa zájde automaticky nabiť a potom pokračuje v práci

Akonáhle si zaobstaráte robotický vysávač DEEBOT OZMO T8+, už vás nečaká takmer žiadna námaha pri upratovaní ani jeho prevádzke. Robot sa totiž sám vráti do dobíjacej stanice akonáhle zaznamená nízky stav batérie. Vo chvíli, keď sa inteligentný robot DEEBOT OZMO T8+ dobije do plna, vráti sa k upratovaniu presne tam, kde prestal. Užite si žiarivo čistý domov bez starostí s robotickým vysávačom DEEBOT OZMO T8+.



Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová, Kamerová, vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová, Kamerová, vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Detekcia znečistených miest, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Kombinovaná Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica, Napájací kábel Hotovo!
Kefy
Bočná, Rotačná, Univerzálna Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter, Mikrofilter, HEPA filter, Penový filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
67 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35,3 cm Hotovo!
Výška
9,3 cm Hotovo!
Hĺbka
35,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
67 dB(A) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,3 cm Hotovo!
Šírka
35,3 cm Hotovo!
Hĺbka
35,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím...jak je to doopravdy? Má ho někdo a podělí se se skutečným stavem? Počet hodnocení 21...všichni 5*. Počet psaných recenzí 15, všichni recenzenti česká jména, ale recenze spíše špatný .... velmi špatný překlad. Takže tihle recenzenti jsou smyšlení....

Dobrý den, kde je prosím možné koupit jednorázové čisticí utěrky na mop? děkuji

Dobrý den, dokázali byste prosím zjistit přesné rozměry zásobníku na smetí? Předem děkuji

Dobrý den. Umí vysavač vysát prostor, na kterém je kusový koberec (relativně vysoký). Myslel bych si, že to bude brát jako překážku, ale na ilustračních fotografiích je plovoucí podlaha s kobercem, tak to možná dokáže. Pokud ano, jaká je maximální výška "schodu", který dokáže překročit?

Dobrý den, je návod u vysavače v češtině? Nebo dá se někde na internetu stáhnout?

Super robot. Jeho autonomie mě láká. Většina robotů musí být sledovány. Všechno je zde co nejjednodušší - odpadky jsou hozeny do samotného kontejneru. A to už říká hodně.

Dobrý den, jak je zajištěn servis a dodávka náhradních dílů vysavače v ČR? Nenašel jsem ani základní náhradní díly, kartáčky, baterie,... . Má toto Alza v sortimentu, nebo po opotřebení kartáčků, případně při poruše po uplynutí záruky budu muset zakoupit celý nový vysavač? Děkuji za odpověď.

kde se dají zakoupit sáčky na odpad do stanice děkuji v nabídce alzy je nevidím

Dobry den, je tento vysavač v češtině a kolik ma virtuálních zdi v balení? Dekuji za odpoved.

Diskusia a poradňa k DEEBOT OZMO T8+
Príslušenstvo pre DEEBOT OZMO T8+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DEEBOT OZMO T8+.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií