Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Standard ROK

Zobraziť katalóg
DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Standard ROK
Operačný systém – OEM, 2 VM, iba k serverom Dell
Kód:  TD799b1a Produktové číslo:  638-BBBD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Standard ROK Predaj skončil

DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Standard ROK

Operačný systém Microsoft Windows Server si už dávno vydobyl svoje pevné miesto v podnikovom nasadení. Inovovaná verzia nesúca označenie 2012 R2 Standard je priamo určená pre nasadenie v rozsiahlych firemných sieťach, kde je kladený dôraz na maximálny výkon aj spoľahlivosť. Licenčné obmedzenie sa vzťahuje len na značkové servery Dell, ktoré disponujú maximálne dvoma fyzickými procesormi. Ďalej bude potrebné vyriešiť klientske licencie (tzv. CAL) pre prístup k jednotlivým funkciám. Plusové body však začnete pri nasadení počítať hneď v desiatkach. Všetky moderné technológie prešli ďalšiou evolúciou a často nie sú ani vidieť, ale ich prínos následne oceníte v dlhodobej prevádzke.

Budúci majitelia sa môžu tešiť napríklad na špičkovú virtualizačnú platformu Hyper-V, smart VPN technológiu Direct Access a úplne novú službu WorkFolders, ktorá umožňuje bezpečnú synchronizáciu dát uložených na súborovom serveri do zariadenia používateľa. V oblasti diskových úložísk je naďalej kladený dôraz na vysokú dostupnosť, rýchlu obnovu a dokonalé využitie dostupného priestoru. Sieťové prostriedky sú pripravené na maximálnu škálovateľnosť s možným využitím privátneho alebo hybridného cloudu. Riešenie spoločnosti Microsoft vám pomôže optimalizovať informačné technológie, aby ste mohli dosiahnuť plnenie jedinečných potrieb svojej organizácie v plnom rozsahu.

Parametre a špecifikácie:

Určené iba pre:
Servery Dell

Systém:
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Typ licencie:
Reseller Option Kit, maximálne 2 CPU
Až 2 virtuálne stanice
Neobsahuje žiadne klientske licencie (CAL)

Parametre a špecifikácia

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
2 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
2 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřebuji zakoupit server pro Windows, vybral jsem: https://www.alza.cz/dell-poweredge-t20-d1434189.htm?catid=18850143#popis systém: https://www.alza.cz/dell-ms-windows-server-2012-r2-standard-rok-d2305981.htm?catid=18848986#popis tam se píše, že je EN. musí k tomu být i CAL v EN (lze zkombinovat server EN a CAL CZ)? Server CZ jsem nenašel, takže asi smysluplná kombinace je server i CAL EN. Předpokládám, že server EN je vše v angličtině. Co to znamená pro CAL, když jsou EN a jakou to má souvislost s uživatelským OS na připojených PC ? Jsou CAL také vázané na HW DELL (CAL pro DELL jsem nenašel) nebo k tomu můžu zakoupit:? https://www.alza.cz/dalsi-1-klient-pro-microsoft-windows-server-2012-eng-user-cal-d458381.htm?catid=18860429

Dobrý den, 1. Lze produkt u Vás zakoupit i bez HW, pokud již Dell server vlastním? 2. Je možné ze zakoupeného produktu použít pouze klíč a aktivovat již instalovaný Windows Server (instalována byla časově omezená verze stažená od Microsoftu) anebo je nutná reinstalace z dodaného média? 3. Lze koupit pouze klíč pro aktivaci anebo celé DVD? Děkuji Alex Němec [email protected]

Diskusia a poradňa k DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Standard ROK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DELL Microsoft WINDOWS Server 2012 R2 Standard ROK - hlavní licence.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií