AD homeoffice Premium Week Samsung

DENON RCD-M41 Silver premium

Zobraziť katalóg
DENON RCD-M41 Silver premium
Minisystém bez reprosústav, s výkonom 60W, FM tuner, RDS, pripojenie: Bluetooth, vpredu audio výstup (slúchadlový) 3.5mm jack, zozadu digitálny optický vstup, audio výstup (slúchadlový) 3.5mm jack a Subwoofer out., diaľkový ovládač
Kód:  DEN143e62 Produktové číslo:  RCDM41SP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON RCD-M41 Silver premium

Tento malý zvukový systém skrýva to najlepšie na poli audia, aby zastúpil svojich väčších bračekov v miestach, kde je priestor vzácny. Kompaktné rozmery (210 mm šírka a len 308 mm hĺbka) umožňujú ľahké posadenie systému na polici, v spálni alebo v domácej pracovni. So svojím veľmi vkusným vzhľadom sa ľahko vmiesi do každodenného života. Táto konfigurácia sa dodáva bez reproduktorov, ich výber teda máte vo svojich rukách.

Kľúčové vlastnosti strieborného minisystému DENON RCD-M41

  • Kompaktný systém s bezkompromisným zvukom
  • Minimalizácia šumu pre zachovanie čistoty
  • Možnosť prehrávania z CD, FM rádia a Bluetooth zariadení
  • Podporuje MP3, WMA
  • 2 optické vstupy pre digitálny zvuk z TV, prehrávača a pod.
  • Verzia bez reproduktorov - možnosť vlastného výberu
  • Skvelý prémiový strieborný vzhľad

Výroba Denon podriadená zvuku

Strieborný Denon série M bol vyvinutý tak, aby vyhovoval potrebám moderného audio nadšenca, ktorý chce veľkostne malý stereo systém bez kompromisov vo zvuku. Obvody sú nekomplikované, signálové cesty krátke, čo minimalizuje všetky nežiaduce vplyvy na prenos zvuku. Zlepšenie pomeru signálu k šumu produkuje ešte hladší a dramatickejší zvuk. Špičkový zvuk zaručuje spracovanie zvuku pokročilým D/A prevodníkom so vzorkovacou frekvenciou 192 kHz (32-bit).

Digitálny zvuk vo vysokom rozlíšení

V bezchybnej kvalite prehráte všetky obvyklé zdroje, ako sú CD, FM rádio. Počúvajte hudobné súbory z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. Jednoducho ho pripojíte cez Bluetooth, ktorý stačí zapnúť na prednej strane prehrávača. Zvuk je prenášaný vo vysoko stabilnom podaní a spracovaný pokročilým zvukovým obvodom, aby bola výsledná produkcia úplne čistá. Teraz už si budete môcť pustiť čokoľvek si vyhľadáte na svojom telefóne.

Samostatne aj k TV

Mikrosystém má oproti svojmu predchodcovi vo svojom arzenáli aj 2 optické vstupy, vďaka čomu kvalitu systému využijete aj pre zastúpenie domáceho kina. Pripojíte plochú televíziu, hernú konzolu alebo prehrávač filmov vo vysokom rozlíšení. U všetkých týchto zariadení sa venuje patričná pozornosť práve pôsobivému zvuku, ktorý tento mikrosystém nechá vyznieť s plnou silou. Špecialitou je aj oddelený výstup pre subwoofer.

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
60 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Šírka prehrávača
210 mm Hotovo!
Výška prehrávača
115 mm Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!

Základné parametre

Výkon
60 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
210 mm Hotovo!
Výška prehrávača
115 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
310 mm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den , zajímalo by mě zvukove porovnání téhle 41čky s Denon n10 , pokud bych k oboum systémum přpojil stejné repro (regálové s cenovkou do 10000) a zdroj zvuku klasické CD ,co by podle vás hrálo lépe? Děkuji za odpověd

Dobrý deň môžem pripojiť k tomuto zariadeniu soundbar LG SJ6.? Ak áno aký prepojovaci kábel mám použiť?

Tento model nemá USB.

Dobrý den, na obrázku zadní stěny přístroje je u připojení antény napsáno DAB/FM, Nikde však v parametrech není napsáno, že přístroj DAB příjem umožňuje. Podporuje jej či nikoli? Děkuji

Dobrý den. Sháním nějakou levnější alternativu s digitálním optickým vstupem pro připojení k Smart televizi. Zesilovač, nebo microsystem. Děkuji za odpověď , S.

Diskusia a poradňa k DENON RCD-M41 Silver premium
Príslušenstvo pre DENON RCD-M41 Silver premium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON RCD-M41 Silver premium.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií