Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DJI Goggles

Zobraziť katalóg
DJI Goggles
4,0 5 hodnotení
VR okuliare pre model DJI Mavic Pro, DJI Inspire 2 a rad DJI Phantom 4, rozlíšenie 1 920 × 1 080
Kód:  CVI533 Produktové číslo:  DJIG0250 Stránky výrobcu

DJI Goggles

DJI Mavic Pro je inteligentný kamerový dron, ktorý vyhotovuje úchvatné zábery z vtáčej perspektívy. Firma DJI sa však rozhodla pokoriť dvojrozmerný svet a rozšíriť jeho hranice o tretí rozmer. To se jej podarilo s okuliarmi pre virtuálnu realitu DJI Goggles, ktoré vám zprostredkujú všetko, čo zachytí oko kamery dronu DJI Mavic Pro, takže si budete pripadať, akoby ste to boli vy, kto lieta vzduchom a nie váš dron.

Kľúčové vlastnosti

  • okuliare na virtuálnu realitu kompatibilné s Drone DJI Mavic Pre
  • zažite ozajstné lietanie, bez toho aby ste sa museli pohnúť z miesta
  • prenos videa do okuliarov v reálnom čase (technológia OcuSync)
  • o zobrazenie obrazu vo Full HD rozlíšení sa postará dvojica obrazoviek s rozlíšením 1 920 × 1 080
  • sklenená optika okuliarov ponúka 85° pozorovací uhol

Zažite naozajstné lietanie

Do okuliarov DJI Goggles pre model DJI Mavic Pro vám v reálnom čase bude dron zasielať video vďaka technológii OcuSync. Vďaka nej môžete s Mavic odletieť až 7 kilometrov ďaleko, bez toho, aby ste prišli o jediný záber. O zobrazenie obrazu vo Full HD rozlíšení sa postará dvojica obrazoviek s rozlíšením 1 920 × 1 080, pričom sklenená optika ponúka 85 stupňový pozorovací uhol. Vymaňte sa tak z vplyvu gravitácie a vzneste sa do vzduchu, kde si užijete veľa adrenalínovej zábavy. 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre dron Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre dron Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den rád bych se zeptal jestly brýle se můžou připojit k sparkovi drátem jestli tam je ten slot pro micro usb a je v balení sparka fly more combo PremiumCord kabel USB A/f - Micro USB/m 20cm děkuji za odpověd

Jdou i na Spark a Mavic Air?

Dobry den,jsou bryle vyuzitelne nejen k dronum,ale take k PS4 hram s VR realitou,neb tez k slevani 3D filmu?Dekuji za odpoved a preji hezkyden.

Je mozno pouzit DJI Goggles i z dioptrickymi brylemi (jestli tam vlezou) dekuji.

Dobrý den rád bych se zeptal jestly v balení brýlí je otg kabel a ochranný obal děkuji za odpověď

Dotaz na použití brýlí u DJI Phantom 3 Advanced

Dobrý den, rád bych se zeptat, zda je možné brýle používat jako druhý ovladač. Tzn. svůj inspire, ovládám z ovladače, z ovladače mám vyvedený kabel do tableu a vidím obraz. Brýlemi následně ovládám kameru na dronu, je to tak? Děkuji za info.

Dobrý deň, je možné použiť viaceré (aspoň dvoje) okuliare n sledovanie obrazu z jedného Mavica v tom istom čase?

Dobrý deň chcem sa opýtať či dji goggles plne podporujú dji phantom 4? Ďakujem

Dobry den, chcel by som si kupit u Vas DJI Mavic pro aj s okuliarmi Goggles, a preto od zaciatku juna cakam, kym budu okuliare tiez dostupne, kedze bolo uvedene, ze ich ocakavate az o mesiac, teda 30.6.2017. Bolo uvedene, ze viac ako 5ks, neskor donedavna to boli uz len 3ks a dnes ako pozeram su to uz len 2ks, ktore maju prist. Preto ma zaujima, ci je vobec realne, ze sa mi ujdu u Vas a ci mam v konecnom dosledku cakat na ne mesiac, lebo 2ks je v podstate nic, to bude hned prec predpokladam. Dakujem

12
Diskusia a poradňa k DJI Goggles
Príslušenstvo pre DJI Goggles Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Goggles. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Goggles. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Goggles. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Goggles Virtuális valóság szemüveg.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií