Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

DJI Osmo Action

Zobraziť katalóg
DJI Osmo Action
4,5 19 hodnotení
Outdoorová kamera – senzor CMOS Sony IMX377, 1/2.3", f/2.8, rozlíšenie 12Mpix, video 4K/60Hz (8× slow motion), HDR, 2× displej, uhol záberu 145°, micro SDXC (max. 256GB), vodoodolná do 11m
Kód:  CVI549a8 Produktové číslo:  CP.OS.00000020.02 Stránky výrobcu

DJI Osmo Action

Kľúčové vlastnosti akčnej kamery DJI Osmo Action

  • Kompaktná akčná kamera
  • Záznam 4K HDR videa/60 fps
  • CMOS snímač Sony IMX377 s rozlíšením 12 Mpx
  • 2× displej (zadný dotykový, predný selfie)
  • Široký uhol záberu 145°
  • Pokročila stabilizácia Rocksteady
  • Vodoodolné telo (11 m)
  • 8× Slow Motion
  • Operačný systém Action OS
  • Bezdrôtové Bluetooth a WiFi rozhranie
  • Pamäťové karty micro SDXC (max. 256 GB)
  • Mobilná aplikácia DJI Mimo

Nahrávajte vaše akčné zážitky v detailnom 4K rozlíšení

Všestranná outdoorová akčná kamera Osmo Action je ideálna na zaznamenanie vašich športových a adrenalínových zážitkov na súši, snehu či vo vode v detailnom 4K rozlíšení. Digitálna kamera ako prvá na svete disponuje 2 farebnými displejmi, ktoré zaistia dokonalý prehľad o nahrávanej akcii. Živá predná obrazovka vám umožní ľahko vytvárať selfie záznamy, zatiaľ čo zadná 2,25" dotyková obrazovka poskytuje krištáľovo čistý obraz s úžasnými detailmi.

Profesionálna stabilizačná technológia Rocksteady

Kamera Osmo Action je vybavená spoľahlivou stabilizačnou technológiou, ktorú využívajú filmoví tvorcovia po celom svete. Technológia Rocksteady kombinuje mechanické i elektronické prvky so zložitými algoritmami, vďaka čomu poskytuje stabilné a ostré zábery bez ohľadu na rýchlosť a pohyb počas akcie.

Kamera DJI Osmo Action ponúka rozmanité funkcie a režimy

Kamera DJI Osmo Action disponuje radom kreatívnych režimov na fotografovanie a rozmanitou ponukou inteligentných funkcií. Zachyťte až 8× spomalený pohyb v rozlíšení 1 080p pri frekvencii 240 fps a dodajte vašim športovým výkonom na dramatickosti. K dispozícii je tiež možnosť manuálneho nastavenia expozície a času uzávierky pre dokonalé nočné zábery či rýchle športové zábery. Nechýba ani HDR režim a funkcia časového fotografovania vo formáte RAW.

Svižný operačný systém Action OS

Pre intuitívne nastavenie a ovládanie funkcií je kamera DJI Osmo vybavená extrémne rýchlym operačným systémom Action OS, ktorý ponúka interaktívne používateľské prostredie s maximálne jednoduchou obsluhou. Pomocou dotykového displeja ľahko zvolíte používateľský režim na rýchle vyvolanie obľúbeného nastavenia. Multifunkčné tlačidlo QS umožní nielen rýchle prechádzanie ponúk používateľského rozhrania, ale tiež ovláda prepínanie obrazovky či zmenu režimov. Pre maximálny komfort možno kameru diaľkovo ovládať 5 hlasovými príkazmi.



Vodoodolná konštrukcia

Digitálna kamera DJI Osmo Action má vodoodolnú konštrukciu

Vďaka dokonalému tesneniu a hydrofóbnej vrstve na displeji je možné akčnú kameru bez problémov používať aj pod vodou až do hĺbky 11 metrov.

Objektív s 3 vrstvami

Objektív s 3 vrstvami

Objektív kamery je vybavený 3 asférickými vrstvami, ktoré účinne eliminujú oslnenie a skreslenie, vďaka čomu poskytujú krištáľovo čistý obraz aj na priamom slnečnom svetle. Nechýba ani ochranná vrstva proti zachytávaniu odtlačkov prstov a ďalších nečistôt.

Odolnosť voči extrémnej teplote

Odolnosť voči extrémnym teplotám

DJI Osmo Action je vybavený univerzálnym akumulátorom, ktorý pracuje dobre aj v extrémne chladnom prostredí s teplotou až -10 °C.

Efektívnejšie chladenie

Efektívnejšie chladenie

Inovatívny systém prenosu tepla ponúka až o 16 % vyššiu účinnosť, takže sa teplo počas prevádzky efektívne rozptýli, čím je zaistená dlhšia životnosť kamery DJI.

Mobilná aplikácia DJI Mimo

Mobilná aplikácia DJI Mimo ponúka množstvo intuitívnych funkcií a výkonných editačných nástrojov, vďaka ktorým využijete potenciál akčnej kamery DJI Osmo Action na maximum. Šablóny príbehov vám umožnia záznamy okamžite editovať, aplikovať profesionálne filtre, pridávať hudobné podkres a následne finálne diela zdieľať na sociálnych sieťach. Kameru s vaším inteligentným mobilným zariadením spárujete prostredníctvom bezdrôtového WiFi a Bluetooth rozhrania.


Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie, GPS, Nahrávanie v slučke Hotovo!

Výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 300 mAh Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2,25 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
134 g Hotovo!
Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
4,2 cm Hotovo!
Hĺbka
3,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Používateľská príručka, USB kábel, Držiak Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké je prosím příslušenství, je kompatibilní od GoPro?

to je co za cenu?? 663euro??

Kdy bude produkt zase dostupný?

Dobrý den, jakou paměťovou kartu doporučujeme ? Díky za odpověď Ivan.

Dobrý den, je možné si k tomu dokoupit vodotesne pouzdro prosím? Minimálně 30m. Děkuji za odpověď

Dobrý den, dá se u kamery otočit obraz? Aby nahrávala objektivem směrem dolů? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, vie kamera osmo action nahrávať aj viac, ako 15 min. videa? Nakoľko sa mi po 15 min. vypne.

Zdravým a,ký head strap ,uchytenie na hlavu sa dá kupiť na DJ osmo action?Pasuje aj s Go pro?Viete poradit najlepšie prislušenstvo ? Vdaka

Aky hlasový príkaz je použitý pre záznam fotografie.

Dobry den, kamerka se dost zahriva. Chtel jsem vyzkouset vydrz baterie na HD rezim, tak jsem ji postavil na stul a spustil nahravani, po cca 15 minutach, mi na displeji vyskocila hlaska o prehrati a ze displej se za 3 vteriny vypne. Pak se s kamerkou blbe pracuje, nebot displej se proste po 3 vterinach vypina. Samotna kamerka byla hodne zahrata, ale nahravala dale, po 22 minutach jsem ji radeji vypnul. Je mozne, ze kdyz jde o akcni kamerku tak se pocita s tim, ze bude chlazena proudicim vzduchem ci vodou, a na delsi staticke zabery neni vhodna, nebo by se mohlo jednat o vadny kus? Dekuji za odpoved. V ucte Zdenek

123...
Diskusia a poradňa k DJI Osmo Action
Príslušenstvo pre DJI Osmo Action Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Osmo Action. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Osmo Action.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií