Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DOD Hummer

Zobraziť katalóg
DOD Hummer
Kamera do auta pre motocykle, Full HD 1080p / 30fps, 14MP CMOS snímač, 110 ° uhol skenovania, WDR, 1,5 "TFT LCD displej, Wifi, G-snímač, GPS logger, vodotesný dizajn, detekcia pohybu, cyklický záznam, TimeLapse, - mikrofón, microSDHC podporuje až 32 GB, microUSB, lítiovú batériu 750 mAh
Kód:  DOD2002a Produktové číslo:  55-031

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOD Hummer

DOD Hummer je záznamová kamera pre motocykle, ktorá zaujme funkciami aj kvalitou záznamu. Vyniká vodotesným vyhotovením (krytie IPX6). Jednoduchú montáž a nastavenie zaistí držiak na riadidlá s guľovým kĺbom. Kamera nahráva Full HD video s dobrou viditeľnosťou detailov vďaka 14 Mpx CMOS snímaču a 6-vrstvovej sklenenej šošovke. Gyroskop podporuje stabilitu obrazu bez chvenia a technológia WDR potláča oslnenie a zlepší viditeľnosť pri akomkoľvek osvetlení.

Kľúčové vlastnosti záznamovej kamery DOD Hummer

  • Plne vodotesné vyhotovenie (IPX6)
  • Full HD video záznam
  • 110° široký uhol pohľadu
  • 1,5" LCD pre nastavenie a prehrávanie
  • Rýchly GPS prijímač
  • Detekcia otrasov a nárazu (G senzor)
  • WiFi prenos záznamu (Android/iOS)
  • 750 mAh Li-Ion batéria + nabíjanie micro USB káblom
  • Podpora microSDHC kariet do kapacity 32 GB

Záznamová kamera s rýchlym GPS

Kamera DOD Hummer je vybavená GPS s rýchlosťou aktualizácie údajov 5-krát za sekundu. Vďaka tomu sleduje polohu motocykla veľmi presne. S programom DOD Player možno nasnímané údaje spätne analyzovať. Zobrazí polohu na mape, rýchlosť, samotné video, ale aj preťaženie. Ak je dostupné pripojenie k internetu, možno polohu motocykla sledovať v reálnom čase na Google maps.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOD Hummer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOD Hummer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOD Hummer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOD Hummer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOD Hummer.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií