Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Domoclip DOC178

Zobraziť katalóg
Domoclip DOC178
Plynový varič kovový prenosný plynový, výkon 2 kW, automatický piezo zapaľovací štartér, horák s hliníkom, nastaviteľné tlačidlo na ovládanie teploty, porcelánová lakovaná odkvapkávacia miska, automatický bezpečnostný vypínač, praktický kufrík
Kód:  DOMVA002 Produktové číslo:  DOC178

Domoclip DOC178

Prenosný plynový varič Domoclip DOC178 je vyrobený z kovu a uložený do praktického kufríka. Jeho súčasťou je porcelánová lakovaná odkvapkávacia miska. Varič má výkon 2 kW a pre väčšie pohodlie sa zapaľuje automatickým piezo zapaľovacím štartérom. Súčasťou variča je horák s hliníkom a nastaviteľné tlačidlo na ovládanie teploty. Bezpečnostný vypínač rýchlo zareaguje v prípade pretečenia a automaticky prístroj vypne. Kúpte si prenosný plynový varič, aby vaše cestovanie bolo príjemnejšie!

Vlastnosti plynového variča Domoclip DOC178

  • Varič je plynový a prenosný
  • Je uložený do praktického kufríka
  • Má porcelánovú odkvapkávaciu misku
  • Má automatický zapaľovač
  • Súčasťou je horák s hliníkom a ovládač teploty
  • Má bezpečnostnú poistku

Cestovanie s prenosným plynovým varičom

Každé veľké cestovanie so sebou prináša nejaké obete, často najmä v podobe konzumácie studených jedál alebo stravovania v reštauráciách. Prenosný plynový varič bude praktickým pomocníkom pri kempovaní aj na dlhých cestách, svoju funkciu dobre splní aj na záhrade alebo chate. Jeho použitie je jednoduché a bezpečné. Nenechajte sa pripraviť o kvalitnú domácu stravu a rýchle teplé občerstvenie ani na cestách!

 

Parametre a špecifikácia

Typ variča
Plynový Hotovo!
Hmotnosť
1,97 kg Hotovo!
Druh variča
Turistický, Kempingový Hotovo!

Typ variča

Typ variča
Plynový Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
1,97 kg Hotovo!

Typ variča

Druh variča
Turistický, Kempingový Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den , jaký tip plynové kartuše se používá u tohoto vařiče ?

Ako pripojim varic k plynu? Aku flasu mozem pouzit?

Diskusia a poradňa k Domoclip DOC178
Príslušenstvo pre Domoclip DOC178 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOC178. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOC178. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOC178. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Domoclip DOC178.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií