AlzaBoxy Q1 PET

Doogee Shoot 2 16 GB

Zobraziť katalóg
Doogee Shoot 2 16 GB
4,2 7 hodnotení
Mobilný telefón – 5.0" IPS 1280×720, procesor MT6580A cortex-A7 Quad Core 1.3GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, fotoaparát zadný duálny 5 + 5Mpx + predný 5Mpx, 2G/3G, micro USB 2.0, Dual SIM, GPS, GPRS, čítačka odtlačkov prstov, batéria 3360mAh, Android 7.0 Nougat
Kód:  DGE2002ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Doogee Shoot 2 16 GB

vlastnosti telefónu

142,6 mm

vypnuté
Doogee Shoot 2

72,6 mm

vypnuté
Doogee Shoot 2

9,5 mm

Hmotnosť telefónu: 190 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 360 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2× micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

72,6 × 142,6 × 9,5 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

3G

najrýchlejší internet

SD karta

áno

slot na pamäťové karty

Váha

190 g

hmotnosť telefónu

Spoločnosť Doogee sa rýchlo vyprofilovala na výrobcu lacných, ale prekvapivo podarených inteligentných telefónov. Novinka v podobe Doogee Shoot 2 ponúka celý rad zaujímavých funkcií, z ktorých vyčnieva čítačka odtlačkov prstov a duálna zadná kamera. Plusom je aj využitie operačného systému Android 7.

Kľúčové vlastnosti telefónu Doogee Shoot 2 v striebornom vyhotovení

  • Lacný inteligentný telefón s 5" displejom
  • Čítačka odtlačkov prstov zaistí bezpečnosť dát
  • Duálna zadná kamera
  • V danej cenovej kategórii ponúka kvalitné vyhotovenie
  • Batéria s nadštandardnou kapacitou 3 360 mAh
  • Operačný systém Android vo verzii 7

5" displej s HD rozlíšením

Mobilný telefón Doogee Shoot 2 sa prezentuje 5" displejom s HD rozlíšením 1 280 × 720 pixelov. Dokonca ide o displej typu IPS, čo znamená, že bude veľmi dobre čitateľný z rôznych uhlov pohľadu. Displej je krytý špeciálne zbrúseným 2,5D sklom, pohodlne sa drží a je odolnejší pri nechcenom páde na zem. Nad displejom sa nachádza reproduktor pre telefonovanie, senzor na priblíženie a predná 5 Mpx kamera. Naopak pod displejom je dvojica dotykových tlačidiel, ktoré dopĺňa stredové hardvérové ??tlačidlo pre návrat na domácu obrazovku.

Doogee Shoot 2 s duálnou kamerou

Aj prakticky v najnižšej cenovej hladine si môžete vo veľkom užiť zhotovovanie fotografií. Doogee Shoot 2 sa totiž pýši duálnou kamerou so svetelnosťou f/2,8. Jeden zo snímačov je štandardný RGB a druhý je len monochromatický.

Moderný softvér a rad vychytávok

Telefón disponuje funkciou Dual SIM, takto môžete využívať obe SIM karty v jednom telefóne a nemusíte ich zakaždým prepájať alebo si kupovať ďalší telefón. Firemné hovory aj osobné si vyriešite prostredníctvom jediného zariadenia. Práve preto je dôležitý senzor odtlačkov prstov, ktorý ochráni vaše dôležité dáta. Dôležitou správou je využitie operačného systému Android 7, ktorý sám o sebe zvyšuje bezpečnosť, rýchlosť a celkový používateľský zážitok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Doogee Shoot 2 16 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee Shoot2 16GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee Shoot2 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee Shoot2 16GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Doogee Shoot2 16GB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií