Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DUNE HD Smart B1

Zobraziť katalóg
DUNE HD Smart B1
5 1 hodnotení
Multimediálne centrum Media Player, Sigma Designs SMP8642, DivX/XviD/H.264/MKV/BD/DVD, Blu-Ray mechanika, pre externé disky, Podpora NAS a IPTV, SD slot, eSATA, 3xUSB 2.0, HDMI 1.3, DO, LAN
Kód:  GK272m4

DUNE HD Smart B1

Výkonný multimediálny prehrávač s vstavanou Blu-ray mechanikou, ktorý predstavuje vyššiu triedu vo svojej kategórii.Jedná sa o výhodné a rozmerovo úsporné riešenie univerzálneho HD prehrávače s radom nadštandardných funkcií vrátane sieťových, s prístupom na internet a samostatného Blu-ray/DVD/CD prehrávača.Vďaka jeho kompaktnému prevedeniu a množstvo funkcií je nenápadným hoci všestranným centrom k vašej televízii.Špičkové zobrazenie z Blu-ray diskov a prevzorkovanie videá z tradičných DVD diskov do Full HD rozlíšenia môžete užívať do sýtosti.

Prehrávač sa chváli širokým spektrom podporovaných formátov.Nie je tak chybou povedať, že si na ňom prehráte prakticky čokoľvek, čo do neho na optických diskoch alebo prenosných USB zariadení vložíte.Nemá najmenší problém s prehrávaním MKV formátu, štruktúrou VIDEO_TS a zaujímavým rysom je aj podpora Blu-ray ISO súborov.Nechýba podpora populárnych video kodekov DivX/XviD.Audio reprodukcia si tiež príde na svoje vďaka kodekům Dolby Digital, Dolby Digital Plus a predovšetkým bezeztrátovým Dolby True HD a DTS HD Master Audio poskytujúce viackanálový priestorový zvuk tej najvyššej kvality.

Pre prehrávanie obsahu uloženého na prenosných flashdiscích či externých HDD dobre poslúži trojica USB 2.0 portov a eSATA konektor.U takto moderného modelu, akým DUNE HD Smart B1 celkom iste je, nesmie chýbať rad sieťových funkcií.Poteší vstavaný BitTorrent klient pre sťahovanie súborov v P2P sieťach bez nutnosti použitia počítača, možnosť internetových rádií, vlastný webový prehliadač a podpora pre IPTV.Voliteľne je možné k prehrávaču dokúpiť USB digitálny TV tuner a USB Wi-Fi adaptér Dune HD Air.Navyše je možné rozšírenie o jednotky Dune HD Smart HE a Dune HD Smart ME umožňujúca inštaláciu 3,5 "HDD alebo televíznych tunerov.

Parametre a špecifikácie:

Hardware:
CPU Sigma Designs 8642
512 MB RAM
128 MB Flash

Optická mechanika:
BD/DVD/CD

Funkcia:
Podpora NAS (SMB, NFS, UPnP, HTTP)
Webový prehliadač
Flash aplikácie
IPTV
Internetové rádiá

Podpora:
Video kodeky: MPEG2, MPEG4, XVID, WMV9, VC1, H.264
Audio kodeky: AC3 (Dolby Digital), DTS, MPEG, AAC, LPCM, WMA, WMAPro, EAC3 (Dolby Digital Plus), Dolby True HD, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio, FLAC, viackanálový FLAC, Ogg/Vorbis
Video formáty: MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, Blu-ray-ISO, BDMV, DVD-ISO, VIDEO_TS
Audio formáty: MP3, MPA, M4A, WMA, FLAC, APE (Monkey 's Audio), Ogg/Vorbis, WAV, DTS-WAV, DTS, AC3, AAC
Playlisty: M3U, PLS
Obrazové formáty: JPEG, PNG, BMP, GIF
Formát titulkov: SRT (external), SUB (MicroDVD) (external), text (MKV), SSA/ASS (MKV,external), VobSub (MP4, MKV, external SUB/IDX), PGS (Blu-ray, TS, MKV)

Súborový systém:
FAT16/FAT32 (čítanie, zápis)
Ext2/ext3 (čítanie, zápis)
NTFS (čítanie, zápis)

Rozhranie:
1x HDMI 1.3
1x Kompozitný výstup
1x Komponentný výstup
1x Optický S/PDIF výstup
3x USB 2.0 (1x predné)
1x eSATA
1x RJ-45 (10/100/1000 Mbps)
1x SD slot

Rozmery:
142 x 276 x 65 mm

Hmotnosť:
1,64 kg

Dodávané príslušenstvo:
Diaľkový ovládač
HDMI kábel
AV kábel
Napájací kábel
Napájací zdroj
Príručka rýchleho nastavenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DUNE HD Smart B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUNE HD Smart B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DUNE HD Smart B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DUNE HD Smart B1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DUNE HD Smart B1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií