Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Dutio AOB03B

Zobraziť katalóg
Dutio AOB03B
4,5 11 hodnotení
Náhradné hlavice k zubnej kefke – na Dutio, sonická verzia, 2ks v balení - 4,85 €/1 ks
Kód:  SDUTPR803 Produktové číslo:  DT-AOB03B

Dutio AOB03B

Ak ste si obľúbili elektrickú sonickú zubnú kefku Dutio, kúpte si k nej praktické náhradné hlavice Dutio AOB03B. Náhradné hlavice sú vhodné na každodenné čistenie. Rovnako ako vymieňate obyčajnú kefku, aj tu je nutné z hygienických dôvodov vymieňať hlavice. Elektrická zubná kefka je účinnejšia ako manuálna kefka. Ľahko si poradí aj s inak ťažko dostupnými medzizubnými priestormi. Na výmenu stačí hlavicu sňať a vymeniť ju za novú. Podlhovastá hlavica dosiahne do horšie dostupných miest v ústnej dutine.

Kľúčové vlastnosti náhradných hlavíc Dutio AOB03B – čierne

  • Náhradné hlavice Dutio AOB03B sú vhodné na každodenné čistenie
  • Ľahko vyčistia aj medzizubné priestory
  • Náhradné hlavice sú určené pre dospelé osoby
  • Hlavica sa ľahko vymieňa jednoduchým odobratím
  • V balení nájdete dva kusy
  • Farba: čierna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, budou ještě dostupné hlavice na kartáček? V jakékoli barvě. Děkuji

Dobrý den. Máte jen černé hlavice? Kartáček v černé barvě neprodáváte.. Koupil jsem si u vás bílý kartáček a rád bych k němu měl i bílé hlavice. Je to možné?

Dobrý den, o jaký typ štětinek (podobně jako u klasického kartáčku) se jedná? Soft, middle a nebo normal? Děkuji

Dobrý den. Objednal jsem tyto náhradní hlavice, ale v obale jsou jen ty modro-bílé 2ks a já potřebuji i ty modro-zeleno-bílé. Jak poznám, že opět nedostanu jen ty vykrojené? Děkuji

Diskusia a poradňa k Dutio AOB03B
Príslušenstvo pre Dutio AOB03B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dutio AOB03B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dutio AOB03B Bürstenkopf - 2 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dutio AOB03B.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií