Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dyson Ball Multi Floor

Zobraziť katalóg
Dyson Ball Multi Floor
4,7 3 hodnotení
Bezvreckový vysávač – 600W, zásobník 2l, zachytáva mikroskopický prach a alergény, nízke ťažisko, vysoká stabilita, ľahké obchádzanie prekážok. O 25% menej hluku – akusticky prepracovaný tak, aby sa znížila hlučnosť a zvýšila kvalita zvuku. Ľahká nastaviteľná teleskopická trubica. Regulácia sacieho výkonu, pohodlné uloženie nadstavcov, rýchle a hygienické vyprázdňovanie zásobníka, vhodný pre všetky povrchy. Samoprepínacia hubica, kombinovaná štrbinová/kefová hubica, hubica na čalúnenie, celoživotný prací predmotorový filter. Trieda energetickej účinnosti A, ročná spotreba energie 28kWh/rok, trieda čistiaceho účinku na koberce C, trieda čistiaceho účinku na tvrdé podlahy B, trieda emisií prachu A, hladina akustického výkonu 80dB. Záruka 5 rokov
Kód:  DYSVY100 Produktové číslo:  DS-222385-01 Stránky výrobcu

Dyson Ball Multi Floor

Patentovaná cyklónová technológia Radial Root Cyclone

Špeciálna patentovaná cyklónová technológia vo vysávači Dyson Ball Multi Floor zaručuje upraveným prúdením vzduchu maximálny sací výkon, takže zachytáva oveľa viac nečistôt než ktorékoľvek iné cyklónové vysávače. Vysávač Dyson má zlepšený priechod vzduchu čím sa účinne znižuje turbulentné prúdenie a zachováva tlak vzduchu. Preto je viac mikroskopických častíc separovaných vnútornými cyklónmi. Technológia Radial Root Cyclone pomáha zachytiť viac prachu, alergénov a chlpov z domácich miláčikov z vašej domácnosti.


Dyson Ball Multi Floor

Prepracovaná Ball konštrukcia

Vysávač Dyson Ball Multi Floor ponúka netradičný dizajn, ktorý je nielenže pekný na pohľad, ale aj veľmi praktický pri presune vysávača z miesta na miesto. Dyson Ball technológia umožňuje umiestnenie elektroniky, motora, výstupného filtra a 6,5 m napájacieho kábla do guľového tela vysávača, čím sa znížilo ťažisko a zvýšila jeho stabilita. Všetky vysávače s Dyson Ball technológiou majú centrálny ovládací mechanizmus pre sledovanie trajektórie ťahania prístroja.


Kľúčové vlastnosti vysávača Dyson Ball Multi Floor

  • Bezvreckový vysávač na všetky typy podláh
  • Patentovaná cyklónová technológia Radial Root Cyclone
  • Ball technológia pre ľahký posun vysávača
  • Pneumatická podlahová hubica Dyson s optimálnym utesnením
  • Prací predmotorový filter na celý život
  • Vysávač Dyson má reguláciu sacieho výkonu
  • Hygienické vysypávanie odpadového zásobníka
Dyson Ball Multi Floor

Dyson Ball Multi Floor

Praktická pneumatická podlahová hubica Dyson

Vysávač Dyson Ball Multi Floor umožňuje hygienické vyprázdňovanie zásobníka, ktorý disponuje objemom 2 l. Pre jeho vyprázdnenie stačí jediné stlačenie tlačidla. Práve vďaka doživotnému filtru, ktorý možno prať, nebudete zaťažovaní dodatočnými nákupmi spotrebného materiálu. Vysávač je tiež vybavený pneumatickou podlahovou hubicou Dyson, ktorá sama nastaví optimálne utesnenie na všetkých typoch podláh. Preto nie je potrebné vymieňať podlahové hubice.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
6,6 m Hotovo!
Akčný rádius
10,5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
6,6 m Hotovo!
Akčný rádius
10,5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35,8 cm Hotovo!
Výška
51,1 cm Hotovo!
Hĺbka
26,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tento vysavač na stránkách dovozce Dyson.cz stojí 7.999,- Kč. Jedná se již o výběhový model a tak se ptám zda ho nezlevníte také? Děkuji Tauchman

Diskusia a poradňa k Dyson Ball Multi Floor
Príslušenstvo pre Dyson Ball Multi Floor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Ball Multi Floor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Ball Multi Floor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Ball Multi Floor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Ball Multi Floor.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií