AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

DYSON V6 Absolute

Zobraziť katalóg
DYSON V6 Absolute
5 1 hodnotení
Tyčový vysávač nádoba na prach 0.4l, technológia 2 Tier Radial™ cyklóny, doba nabíjania 3.5hod, podlahová hubica na koberce s rotačnou kefou s priamym pohonom, hubica na parkety a hladké podlahy, kombinovaná kefová, štrbinová hubica
Kód:  EAD1089m1 Produktové číslo:  DS-204325-01 Stránky výrobcu

DYSON V6 Absolute

Uľahčite si upratovanie domácnosti s najmodernejším vysávačom Dyson V6 Absolute. Tento jedinečný prístroj kombinuje vysoký sací výkon s revolučnou cyklónovou technológiou a neuveriteľne ľahkou ovládateľnosťou. Zvládne vyčistiť všetko od podláh až po stropy - dokonale vysaje všetky druhy podláh, dostane sa do každého zákutia a ľahko ho môžete prestavať na ručný vysávač. Rozlúčte sa raz na vždy s namáhavým a neefektívným vysávaním!

Hlavné prednosti

  • Najvýkonnejší motor Dyson V6
  • Patentovaná cyklónová technológia
  • Mimoriadne účinná filtrácia
  • Rotačná kefa s priamym pohonom
  • Sací výkon zostáva rovnaký po celú dobu sania
  • Vhodný na všetky povrchy
  • Možno prestavať na ručný vysávač
  • Rýchle a hygienické vyprázdňovanie zásobníka
  • Ľahká manipulácia na každodenné použitie
  • Žiadne dodatočné náklady na spotrebný materiál
  • Praktický úchyt na stenu

Motor Dyson V6

Vysávač je poháňaný vysoko výkonným digitálným motorom Dyson V6. Tento výkonom nabitý motor používa digitálnu pulznú technológiu a neodymový magnet, vďaka čomu dosahuje až 110 000 otáčok za minútu. Jeho malé rozmery zároveň zaručujú, že vysávač je malý, ľahký a výkonný.

Cyklónová technológia 2 Tier Radial

Akumulátorový vysávač Dyson využíva rovnakú cyklónovou technológiu ako klasické, trvalo napájané vysávače rovnakej značky. Celkom 15 cyklón usporiadaných v dvoch vrstvách pracuje paralelne na zvýšenie prietoku vzduchu a zachytenie jemného prachu, s čím majú klasické vysávače mnohokrát problém. Výkonné odstredivé sily potom vytláčajú nečistoty a prach z nasatého vzduchu až do odpadovej nádoby. Naopak vzduch vyfukovaný z vysávača je čistejší ako okolitý vzduch, ktorý dýchate a je zbavený všetkých alergénov.

Pre maximálne starostlivé upratovanie

Veľkou výhodou vysávača Dyson Absolute je rotačná kefa s priamym pohonom, ktorá tlačí štetiny hlbšie do koberca, takže odstraňuje ešte viac nečistôt. Tuhé nylonové štetiny odstraňujú hlboko usadené nečistoty z kobercov. Jemné karbónové vlákna naopak odstraňujú jemný prach z hladkých podláh. Súčasťou balenia je aj hubica na parkety a hladké podlahy, ktorá hravo zlikviduje aj ten najjemnejší prach.

Konštantný sací výkon

Dyson V6 je vybavený spínačom s neobyčajne jemným chodom, takže výkon batérie je využitý len a iba pri vysávaní. Vďaka tomu zvládne pracovať až 20 minút alebo 17 minút s použitím rotačnej kefy, a to so stále rovnakým sacím výkonom. K dispozícii je aj tlačidlo MAX, ktoré poskytuje 6 minút zvýšeného sacieho výkonu pre tie najnáročnejšie úkony.

Jednoduché vyprázdňovanie odpadovej nádoby

Zabudnite na klasické vysávače využívajúce staromódne sáčky. Po chvíľke prevádzky dochádza k upchatiu ich pórov a sací výkon klesá neuveriteľne rýchlo dole. Vysávač Dyson je však bezvreckový a vyprázdňovanie koša je navyše veľmi jednoduché a behom chvíle hotové. Stačí stlačiť jedno tlačidlo a všetok prach a špina sa behom okamihu uvoľní. Nemusíte tak manipulovať s vrecúškami plnými prachu, ktoré môžu u alergikov spôsobiť nepríjemné reakcie.




Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:

  • Vysávač V6
  • Trubice
  • Podlahová hubica na koberce s rotačnou kefou s priamym pohonom
  • Hubica na parkety a hladké podlahy
  • Kombinovaná kefová hubica
  • Štrbinová hubica
  • Nikel-Mangán-Kobaltový akumulátor (pevnou súčasťou tela vysávača)
  • Nabíjací adaptér
  • Úchyt na stenu
  • Predmotorový prací filter (inštalovaný vo vysávači)

Doba napájania:
3,5 hodiny

Sací výkon - doba prevádzky:
100 W - 6 minút (režim MAX)
28 W - 20 minút

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
3,43 h Hotovo!
Doba chodu
19,61 min Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
121 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DYSON V6 Absolute Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V6 Absolute. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON V6 Absolute. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON V6 Absolute. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DYSON V6 Abszolút.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií