Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

DYSON V6 Trigger Plus

Zobraziť katalóg
DYSON V6 Trigger Plus
5 3 hodnotení
Ručný vysávač ručný, nádoba na prach 0.35l, doba prevádzky 20min,predmotorový prací filter, technológia Root Cyclone, štrbinová hubica, kombinovaná kefová hubica
Kód:  EAD1089c07 Produktové číslo:  DS-213470-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DYSON V6 Trigger Plus

Ručný akumulátorový vysávač DYSON V6 Trigger Plus sa stane vašim spoľahlivým pomocníkom v domácnosti. Jeho veľkou prednosťou je patentovaná technológia Root Cyclone. Cyklónová jednotka s 15 prvkami usporiadanými do dvoch vrstiev pracuje paralelne a tak zvyšuje prietoku vzduchu a odstredivej sily, ktoré vytláčajú nečistoty, jemný prach i alergény do odpadovej nádoby. V kombinácii s motorom Dyson V6 a prepracovaným Li-Iónovým akumulátorom stojí za výkonným saním.

Hlavné prednosti

  • Patentovaná technológia Root Cyclone
  • Ľahší a výkonnejší digitálny motor
  • Lítium iónový akumulátor
  • Nízka hmotnosť
  • Mini hubica s motorovou rotačnou kefou
  • Predmotorový prací filter

Vie hospodáriť s energiou

Dyson V6 Trigger+ je vybavený spínačom s neobyčajne jemným chodom. To znamená, že pri krátkych pauzách medzi jednotlivými úkonmi nedochádza k plytvaniu energie a výkon batérie je využitý iba pri vysávaní. Vďaka tomu je dosiahnutá až 20 minútová prevádzka. Vysávač je ďalej vybavený tlačidlom pre prechod do MAX režimu pre prípad zvlášť odolných nečistôt.Tento vysávač sa vďaka skutočnosti, že nepotrebuje trvalé napájanie, neobmedzuje iba na upratovanie v domácnosti. Rovnako tak dobre nájde svoje uplatnenie pri upratovaní auta, chaty, karavanu alebo stanu.

Pohodlné a jednoduché vysávanie

Obsluha vysávača je veľmi jednoduchá, jeho ergonomické konštrukcia a nízka hmotnosť v kombinácii s dobrým vyvážením výrazne uľahčujú manipuláciu. Vyprázdňovanie odpadového zásobníka je hygienické a veľmi rýchle, jednoduchým stlačením tlačidla jednoducho vysypete všetky nečistoty. Ako príslušenstvo k vysávaču dostanete dve hubice, štrbinovú hubicu pre upratovanie rohov a motorovú mini hubicu s rotačnou kefou, ktorá je vybavená nylonovými štetinami pre odstránenie chlpov zvierat a hlboko usadených nečistôt z nábytku alebo autosedačiek. Nechýba ani doživotný predmotorový prací filter, ktorý je nainštalovaný vo vysávači.


Obsah balenia:

  • Vysávač V6
  • Mini hubica s motorovou rotačnou kefou
  • Kombinovaná kefová
  • Štrbinová hubica
  • Li-Iónový akumulátor (pevná súčasť tela vysávača)
  • Nabíjací adaptér
  • Predmotorový prací filter (inštalovaný vo vysávači)
 
 

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
3,5 h Hotovo!
Doba chodu
20 min Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
20,8 cm Hotovo!
Výška
39,5 cm Hotovo!
Hĺbka
14,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,57 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DYSON V6 Trigger Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V6 Trigger Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON V6 Trigger Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON V6 Trigger Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DYSON V6 Trigger Plus.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií