AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

ECOVACS DEEBOT T10

Zobraziť katalóg
ECOVACS DEEBOT T10
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov a na zvieracie chlpy, na koberce, tvrdé podlahy, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy, na suché čistenie, mokré čistenie, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy a funkcia proti zamotaniu káblov, diaľkové ovládanie a LED kontrolky stavu nabitia batérie, ovládanie mobilnou aplikáciou, zberná nádoba o objeme 0,4 l, 2 bočné kefy, laserová a kamerová navigácia, Li-Solo batérie, doba chodu 260 min, doba nabíjania 6,5 h, hlučnosť 68 dB, rozmery 10 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 4 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
Kód:  ECVRV667 Produktové číslo:  ECOVACS DEEBOT T10 Stránky výrobcu

ECOVACS DEEBOT T10

ECOVACS DEEBOT T10 sa stane vaším spoločníkom na maximálne uľahčenie nudného vysávania. Ide o robotický vysávač pre alergikov a na zvieracie chlpy. Dokáže vysávať až 260 min na jedno nabitie. Ku všetkému sám diagnostikuje potrebu dobitia batérie a odíde späť sa dobiť do stanice. Dobíjanie potom trvá 6,5 h. Prachová nádoba s objemom 0,4 l vystačí pohodlne aj pri vysávaní väčších priestorov. Robotický vysávač ale dokonca dokáže vypratať v prípade potreby nádobku na prach sám. Automatický vysávač je vhodný na koberce, tvrdé podlahy, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy.

Významné vlastnosti robotického vysávača ECOVACS DEEBOT T10

  • Robotický vysávač s mopom
  • Robotický vysávač je vhodný na koberce, tvrdé podlahy, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy
  • S robotickým vysávačom ušetríte veľa času
  • Výdrž na jedno nabitie 260 min
  • Doba dobíjania robotického vysávača ECOVACS je 6,5 h
  • Automaticky sa dôjde dobiť pri zistení nízkej batérie
  • Senzor prechádzajúci kolízii, či pádu zo schodov
  • Farba robotického vysávača: biela
  • Hlučnosť limitovaná na 68 dB
  • Hmotnosť: 4 kg
  • Rozmery robotického vysávača sú 35 × 10 × 35 cm

Robotický vysávač a mop v jednom ECOVACS DEEBOT T10

Vychytávky robotického vysávača ECOVACS DEEBOT T10

Dôležitou prednosťou je nielen automatické vysávanie, ale tiež možnosť umývania, takže maximálne uľahčí upratovanie. Robotický vysávač s výkonom adaptuje povrchu, čiže ušetrí potrebnú energiu. Tiež je ECOVACS DEEBOT T10 vybavený senzorom predchádzajúcim nárazu alebo tiež senzorom proti spadnutiu zo schodov. Ak sa prihodí, že sa vysávač zamotá napríklad do voľných káblov, zvládne sa sám vyslobodiť, prípadne sa automaticky vypne a počká na záchranu. Diaľkový ovládač poslúži skôr iba na zábavu, avšak využijete ho, keď chcete robotický vysávač privolať k rozbitému sklu.

Ďalšie príslušenstvo a funkcie robotického vysávača ECOVACS

Balenie obsahuje samozrejme nabíjaciu stanicu. Bočná kefa sa postará o dôkladnejšie vyčistenie kútov a výklenkov. Dokonca ho budete môcť ovládať cez inteligentný mobilný telefón. Vďaka senzorom vysávač automaticky prispôsobí spôsob čistenia typu podlahy. Sami si budete môcť zvoliť, akú miestnosť má vysávač práve upratať.

Parametre a špecifikácia

Spôsob navigácie
Laserová, Kamerová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová, Kamerová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie, LED kontrolky stavu nabitia batérie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
68 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,4 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECOVACS DEEBOT T10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DEEBOT T10.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií