AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ELDOM PO200

Zobraziť katalóg
ELDOM PO200
4,2 5 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 230 m3/hod, príkon 60 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 30 m2, maximálna hlučnosť 58 dB(A), minimálna hlučnosť 34 dB(A), filter: hepa, senzor kvality ovzdušia, časovač a UV sterilizačná lampa
Kód:  ELDCV845 Produktové číslo:  PO 200 PURI

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELDOM PO200

Čistička vzduchu Eldom zvládne vytvoriť čerstvejší a zdravší vzduch pre všetky osoby, alergikov aj astmatikov. Tento praktický mobilný spotrebič sa odporúča pre bytové aj kancelárske priestory s rozmerom až 30 m2. O výbornej účinnosti čistenia ovzdušia vás presvedčí samotný jej vzduchový výkon – čistička vzduchu dokáže spracovať kľudne až 230 m3/hod. Ústrednou filtračnou časťou ELDOM PO200 je vzduchový HEPA filter, ktorý raz dva zvládne pohltiť 99 % baktérií, peľu či prachu. UV lampa zničí skutočne aj živé pozostatky baktérií a vytvorí sterilné prostredie bez nežiaducich látok.

Zásadné funkcie čističky vzduchu ELDOM PO200

  • ELDOM PO200 je odporúčaná pre veľkosť miestnosti 30 m2
  • HEPA filter odstraňuje maximálne množstvo všetkých baktérií a alergénov
  • Funkcie čističky vzduchu Eldom: senzor kvality ovzdušia, časovač a UV sterilizačná lampa
  • Maximálna hlučnosť 58 dB(A), minimálna hlučnosť 34 dB(A)
  • Výkon čistenia 230 m3/hod

Prednosti čističky ovzdušia ELDOM PO200

Táto senzitívna čistička ELDOM PO200 pomocou vizuálneho senzora rozpozná, v akom stave aktuálne je okolitá klíma, a podľa výsledku následne určí, či nastala správna chvíľa vzduch trochu prečistiť. Čistička vzduchu je vybavená praktickým časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich požiadaviek ľahko navolíte interval aktivity.

Parametre a špecifikácia

Príkon
60 W Hotovo!
Vzduchový výkon
230 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
30 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
58 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
34 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, dá se zakoupit ještě filtr na výměnu? Případně jaký? Děkuji.

Dobrý den, Stává se mi, že se čistička po nějaké době vypne, je to různé časově. Je to tím, že je prostor dle nějakého senzoru vyčištěný nebo není tak extra třeba čistit a tak ukončí provoz nebo se jedná o výrobní vadu? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den

Má čistička ELDOM PO200 indikátor výměny filtru ?

Dobrý den, je filtr součástí balení ?

Prosím vás aké má rozmery? Ďakujem

Diskusia a poradňa k ELDOM PO200
Príslušenstvo pre ELDOM PO200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELDOM PO200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELDOM PO200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELDOM PO200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELDOM PO200.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií