AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Electrolux EER73IGM

Zobraziť katalóg
Electrolux EER73IGM
4,8 52 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, na čistenie kobercov, aku, na koberce a na tvrdé podlahy, doba nabíjania 3h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 30min, objem nádržky 0.5l, príslušenstvo: kefová hubica a štrbinová hubica, sivá farba
Kód:  ELEVT015 Produktové číslo:  EER73IGM Stránky výrobcu

Electrolux EER73IGM

Tyčový aku vysávač Electrolux EER73IGM je skvelý pomocník, ktorý vám pomôže s upratovaním vašej domácnosti rýchlo a jednoducho. Vysávač môžete použiť ako klasický vysávač alebo z neho vybrať menší ručný vysávač na drobné nečistoty, napríklad na kuchynskom stole alebo v interiéri auta. Na plné nabitie dokáže akumulátor Sony Li-Ion pracovať až 30 minút. Ventilátor motora je o 50 % výkonnejší a väčší skladaný filter s dvojitou filtráciou ešte zvyšuje výkon vysávača.

Kľúčové vlastnosti vysávača Electrolux EER73IGM

  • Kvalitný tyčový vysávač Ergorapido 2v1 - klasický vysávač a ručná jednotka
  • Skvelá manévrovateľnosť pri pohybe a otáčaní
  • Indikátor vybitej batérie a dizajn zabezpečujúci samostatné státie
  • Rýchle uvoľnenie kefy na ľahké čistenie
  • Vysávač má výkonný systém cyklónového filtra
  • Osvetlenie LED DustSpotter, ktoré vám pomôže nájsť aj malé omrvinky
  • Dobíjací stojanček s príslušenstvom

Dokonalá flexibilita

Či už potrebujete vysávať koberec alebo tvrdú podlahu, bezšnúrový vysávač Electrolux EER73IGM so systémom EasySteer si poradí v každom smere aj pri vysávaní v obmedzených priestoroch a pod nábytkom. Nastavením výkonu môžete ľahko upraviť intenzitu sacej sily. Vďaka LEDkovému osvetleniu DustSpotter už neprehliadnete ani najmenšiu nečistotu. Akonáhle s vysávaním skončíte, vysávač stačí umiestniť do nabíjacieho stojana.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26,5 cm Hotovo!
Výška
114,5 cm Hotovo!
Hĺbka
14,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,16 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

opravdu je u tohoto modelu sterbinova a kartacova hubice?

Dobry den, je u vas mozna vymena baterie ? vysavac uz mame bohuzel po zaruce.Po nabyti vydrzi luxovat max 8-10 minut. Dekuji predem za odpoved. J.Ch.

I po kompletnim vycisteni je najednou moc hlucny.. Duvod?

Vysavač je plně nabitý a uložený v nabijecím stojanu (ten je zapnutý) Jednou asi za 2 minuty se na chvíli zapne ukazatel stavu nabití a ihned zhasne. Je to známka dobijení vysavače bez provozu?

Dobrý den, není uvedená hlučnost vysavače? Součástí vysavače jsou je tedy nasáda na ruční vysavač v podobě delší trubice? Děkuji

Dobrý den, nepíšete to tu, tak asi ne ale má tento model stejně jako vyšší funkci Brush roll Clean (BRC)-"pedál" na uvolnění vlasů s kartáče? Vyšší model mi přijde zbytečný, ale tuto funkci pokud funguje bychom ocenili. Díky za odpověď.

Dobrý den neni uvedena celkova hmotnost

Po nabíjení cca 20 hodin v kuse. U vysavače při zapnutí bliká pouze jedna LED a vysavač se nespustí!

Diskusia a poradňa k Electrolux EER73IGM
Príslušenstvo pre Electrolux EER73IGM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux EER73IGM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux EER73IGM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux EER73IGM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux EER73IGM.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií