AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Electrolux EEWA7700R

Zobraziť katalóg
Electrolux EEWA7700R
4,6 15 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2400W, materiál: nerez, filter, lcd displej, ochrana pred prehriatím, otočná základňa, regulácia teploty, skrytá špirála a ukazovateľ vodnej hladiny, typ filtra: vyberateľný, čierna, červená a strieborná
Kód:  ELEKO003 Produktové číslo:  910280596 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EEWA7700R

S rýchlovarnou kanvicou Electrolux získate do kuchyne praktického a inteligentného pomocníka. Elegantná kanvica vyhotovená v živej červenej farbe, vyrobená z kvalitnej a odolnej nehrdzavejúcej ocele, vám s množstvom funkcií ponúkne aj štýl a výkon. Vďaka nemu získate vriacu vodu v naozaj krátkom čase. Rast teploty vody vo vnútri kanvice môžete sledovať na displeji, ktorý sa nachádza na vrchnej strane držadla. Môžete si tiež nastaviť konkrétnu teplotu, na ktorú má byť voda ohriata. A kanvica dokonca zvládne nastavenú teplotu vody udržať až počas 30 minút. Akonáhle si na túto rýchlovarnú kanvicu zvyknete, začne pre vás byť v kuchyni nepostrádateľná.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Electrolux

  • Kanvica s elegantným, praktickým dizajnom
  • Ergonomicky tvarované držadlo
  • Otváranie veka kanvice jednou rukou
  • Napájací kábel zabudovaný do základne rýchlovarnej kanvice
  • Základňa umožňujúca otáčanie kanvice o 360°
  • Jednoduchá manipulácia s kanvicou pre pravákov aj ľavákov
  • Vykurovacie teleso ukryté v plochom dne
  • Nižšie množstvo usadenín vodného kameňa
  • Vyberateľný filter zachytávajúci vodný kameň
  • Priehľadný ukazovateľ hladiny vody vnútri kanvice
  • Možnosť regulácie teploty ohrievanej vody
  • Možnosť udržať nastavenú teplotu vody až 30 min.

Kanvicu Electrolux zvládnete jednou rukou

K prednostiam rýchlovarnej kanvice Electrolux patrí jednoduchosť jej ovládania. Pre naplnenie kanvice vodou stačí stlačiť tlačidlo, ktoré sa nachádza na veku varnej kanvice. Priamo pod držadlom kanvice sa nachádza priehľadný ukazovateľ hladiny vody so zreteľne vyznačenou stupnicou. Pri napĺňaní rýchlovarnej kanvice tak budete mať vždy bezpečnú kontrolu nad množstvom vody, ktorá už sa v kanvici nachádza.

Základňa kanvice otočná o 360°

Manipulácia s varnou kanvicou je veľmi jednoduchá a pohodlná. Napájací kábel je zabudovaný do stabilnej základne rýchlovarnej kanvice. Preto vďaka možnosti otáčania o 360° kanvicu značky Electrolux vždy ľahko zdvihnete a zase postavíte späť na jej podstavec. Vlastná nádoba rýchlovarnej kanvice je pripojená bezdrôtovo. To umožňuje postaviť kanvicu späť na jej základňu z akéhokoľvek uhla. Nezáleží na tom, či ju práve odkladá ľavák alebo pravák.

Kanvica Electrolux s nastaviteľnou teplotou

Rýchlovarná kanvica umožňuje praktickú reguláciu teploty. Potrebujete vodu s teplotou 80 °C pre prípravu vášho obľúbeného zeleného čaju? Alebo 95 °C? Aby ste si mohli vychutnať dokonalú chuť a arómu práve pomletej kávy? S kanvicou Electrolux to nie je žiadny problém. Jednoducho na regulátore nastavíte požadovanú teplotu. O ostatné sa kanvica postará sama. Vy už len môžete sledovať rast teploty ohrievanej vody na perfektne čitateľnom digitálnom LCD displeji. Akonáhle voda dosiahne požadovanú teplotu, rýchlovarná kanvica sa sama vypne.

Bezpečnosť podľa Electroluxu

K nesporným kvalitám rýchlovarnej kanvice Electrolux patrí jej bezpečnosť. Patentovaná funkcia automatického vypnutia vždy spoľahlivo zabráni nežiaducemu prehriatiu elektrického spotrebiča. Kanvica sa automaticky vypne, akonáhle voda dosiahne bod varu, keď vnútri kanvice už nebude žiadna voda, a tiež keď kanvicu vyberiete zo základne. Automatické vypnutie zaručí bezpečnosť vašej domácnosti vo všetkých okolnostiach. Aj keby ste na vodu, ktorú ste dali variť, úplne zabudli, kvôli tejto kanvici rozhodne nevyhoríte. Akonáhle sa voda v nej začne variť, kanvica sa sama vypne.

Bez kvalitného filtra to nejde

Rýchlovarná kanvica Electrolux je vybavená vyhrievacím telesom, ktoré je bezpečne ukryté v plochom dne. To nielen uľahčuje jej údržbu, ale tiež výrazne znižuje množstvo vodného kameňa, ktorý sa na dne môže usadzovať. V prípade, že sa nejaké usadeniny vnútri kanvice predsa len objavia, kvalitný vyberateľný filter zabráni tomu, aby sa dostali až do vašej šálky s čajom. Jemný kvalitný filter môžete v prípade potreby ľahko vybrať, vyčistiť a opäť vrátiť na jeho miesto.

Farba rýchlovarnej kanvice Electrolux:
Červená, v kombinácii s čiernou a striebornou (antikorovou)

Príkon kanvice:
2 400 W

Rozmery rýchlovarnej kanvice (v × š × h):
249 × 180 × 218 mm

Objem rýchlovarnej kanvice:
1,7 l

Hmotnosť kanvice Electrolux:
1,15 kg

Materiál:
Kvalitná nehrdzavejúca oceľ

Dĺžka kábla:
0,75 m

Miesto pre upratanie kábla:
Áno

Filter vodného kameňa:
Áno, vyberateľný

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená, Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Materiál vodoznaku-plast nebo sklo? Regulace teploty-plynulá nebo skoková? Pokud skoková, s jakým krokem. Rozsah regulace? Děkuji.

Dobrý den, měl jsem konvici 7500 a tá měnila barvu dle teploty, je to taky u 7700R? Děkuji

Dobry den, jaka je mozna nejnizsi nastavitelna teplota? Dekuji

Dobrý den, povrch konvice je dobře izolován nebo se rozpaluje? Děkuji

Dobrý den, má konvice nějaké zvukové signály/pípnutí? - při polozeni na podstavec, dovaření se na určtou teplotu? Displej - svítí nepřetržitě a nebo se po nějaké době vypne, pokud ano po jaké době. Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Electrolux EEWA7700R
Príslušenstvo pre Electrolux EEWA7700R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux EEWA7700R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux EEWA7700R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux EEWA7700R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux EEWA7700R vízforraló.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií