AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Electrolux EFDBRZ6

Zobraziť katalóg
Electrolux EFDBRZ6
5 1 hodnotení
Filter do čističky vzduchu – filter pre PA91-604GY
Kód:  ELEFI236 Produktové číslo:  900922976 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EFDBRZ6

Špičkový filter BREEZE360 Electrolux s obsahom aktívneho uhlíka, určený pre čističku vzduchu PA91-604GY, vybavený jedinečnou filtračnou technológiou 360. Dokáže účinne absorbovať prchavé organické látky, škodlivé plyny, dym a kuchynské pachy, nebezpečné chemické látky ako je formaldehyd, acetaldehyd a benzén. Filter Electrolux EFDBRZ6 obsahuje inteligentný čip, ktorý ukazuje jeho zostávajúcu životnosť. Poskytuje nielen ochranu proti pachom a nebezpečným plynným látkam rozptýleným v miestnosti, ale aj ochranu antibakteriálnu, vďaka ktorej eliminuje až 99 % baktérií vo vzduchu. Je schopný zachytiť viac ako 99,5 % častíc až do veľkosti 0,3 mikrónu. Používaním čističiek vzduchu vybavených špičkovými filtrami zaistíte vašej rodine ochranu pred škodlivinami a nepríjemnými pachmi vo vnútornom prostredí a dýchanie mimoriadne čistého vzduchu, ktorý dokáže účinný filter v miestnosti vytvoriť.

Kľúčové vlastnosti pachového filtra ELECTROLUX EFDBRZ6

  • Filter s obsahom aktívneho uhlíka absorbuje prchavé organické látky, plyny aj dym
  • ELECTROLUX EFDBRZ6 schopný zachytiť viac ako 99,5 % častíc až do veľkosti 0,3 mikrónu
  • Výkonný filter BREEZE360 vybavený jedinečnou filtračnou technológiou 360
  • Inteligentný čip meria zaplnenie filtra a signalizuje nutnosť jeho výmeny
  • Eliminuje až 99,9 % baktérií nachádzajúcich sa v ovzduší domácnosti
  • Výrazná redukcia zápachu a škodlivých plynných látok v miestnosti

Jedinečná filtračná technológia 360

Filtre 360 predstavujú tú najnovšiu filtračnú technológiu. Pripravená náplň ultra jemného filtra vytvára vysoko účinnú bariéru proti mikroskopickým časticiam, keď zachytí 99,5 % častíc až do veľkosti 0,3 mikrónu. Valcový filter ponúka obrovskú povrchovú plochu, ktorá zaistí jeho väčšiu kapacitu, dlhšiu životnosť a umožní super vysoký prietok vzduchu a tým aj vysokú rýchlosť odstraňovania nečistôt z ovzdušia.

Filter Electrolux EFDBRZ6 chráni pred baktériami

Ochrana pred baktériami vo vzduchu je veľmi dôležitá. Filtre 360 obsahujú účinný antibakteriálny prostriedok, ktorý neutralizuje bakteriálne enzýmy na bunkovej úrovni, eliminuje až 99,9 % baktérií nachádzajúcich sa v ovzduší domácnosti a bráni ich ďalšiemu množeniu.

Inteligentný filter

Každý filter 360 je vybavený inteligentným štítkom, ktorý meria vystavenie jemným časticiam a zostávajúcu životnosť filtra. Aplikácia informuje o potrebe filter vymeniť – môžete si byť absolútne istí, že je filter úplne nasýtený.

Stupne účinnosti filtra od 0 (minimum) do 3 (maximum):
Filtrácia jemných čiastočiek: 2
Filtrácia peľu: 1
Redukcia zápachu a plynu: 2
Ochrana proti baktériám a vírusom: 1

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EFDBRZ6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux EFDBRZ6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Filter für PA91-604GY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Filter für PA91-604GY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Szűrő PA91-604GY modellhez.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií