Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ELECTROLUX ZB3230ST

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX ZB3230ST
Tyčový vysávač – bezvreckový, s rotačnou kefou, patentovaný systém Brush roll Clean (BRC), cyklónová jednotka, samostatne stojaca poloha, LED diódy integrované v podlahovej hubici pre prehľadné upratovanie, nová verzia 18V Li-ion Lítium HD výdrž až 45min, nádoba na nečistoty objem 0.5l , dobíjací stojanček s príslušenstvom (kefka a štrbinová hubica), farba saténovo biela
Kód:  ELXVTA18 Produktové číslo:  ZB3230ST Stránky výrobcu

ELECTROLUX ZB3230ST

Samostatne stojaci bezvreckový aku vysávač ELECTROLUX ZB3230ST z rady Ergorapido s odnímateľným ručným vysávačom je určený na vysávanie podlahy aj drobných nečistôt, na ktoré si môžete posvietiť efektným LED osvetlením. Už sa vám žiadny chlp či špina pod posteľou neschová. Všetok prach sa nazhromaždí do nádoby s objemom 0,5 l, ktorú môžete ľahko vysypať. Tyčový vysávač je vybavený cyklónovou jednotkou a výkonnou 18 V lítiovou batériou HD Turbo Power, ktorá zaistí dobu prevádzky až 45 minút. Vysávač sa dobíja v dobíjacom stojančeku. Do plného stavu sa batéria dostane za 4 hodiny. Do príslušenstva patrí kefka a štrbinová hubica.

Kľúčové vlastnosti vysávača ELECTROLUX ZB3230ST

  • Bezvreckový tyčový vysávač typu 2v1 s rotačnou kefou
  • Patentovaný systém Brush roll Clean na vysávanie chlpov
  • Schopnosť otáčania o 180 °
  • Cyklónová jednotka
  • Výkonná 18 V lítiová batéria HD Turbo Power
  • Integrované LED osvetlenie v podlahovej hubici
  • Nádoba na nečistoty objem 0,5 l
  • Výdrž na batériu až 45 minút
  • Súčasťou je kefka a štrbinová hubica
  • Flexibilita a funkčný dizajn

Všestranný vysávač 2v1

Využite dokonalú flexibilitu a funkčný dizajn. Či už potrebujete vysať veľkú plochu alebo naopak malý, ťažko prístupný priestor, vysávač Ergorapido odvedie svoju prácu skvele. Ľahko odnímateľná ručná jednotka umožňuje bezproblémové vysávanie kuchynského stola, nábytku alebo interiéru vozidla.

Patentovaný Brush Roll Clean

Zabudnite na nekonečné odstraňovanie vlasov a vlákien z kefy vášho vysávača. Vďaka patentovanej kefovej technológii Brush Roll Clean to nový vysávač Ergorapido urobí za vás jednoduchým zošliapnutím pedálu.

 

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
240 min Hotovo!
Doba chodu
45 min Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26 cm Hotovo!
Výška
107 cm Hotovo!
Hĺbka
14 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,52 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX ZB3230ST Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB3230ST. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELECTROLUX ZB3230ST. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELECTROLUX ZB3230ST. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELECTROLUX ZB3230ST.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií