Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EMOS BEN-9016C LTE

Zobraziť katalóg
EMOS BEN-9016C LTE
4,6 81 hodnotení
TV anténa vonkajšia, DVB-T, DVB-T2, DAB, DAB+ a FM, zisk 20 dBi, príjem v uhle 360°, horizontálna a vertikálna polarizácia, F konektor, LTE filter a zosilňovač, príjem z viacerých vysielačov, USB
Kód:  EMO001b Produktové číslo:  2702016000 Stránky výrobcu

EMOS BEN-9016C LTE


Televízna anténa EMOS EM-9016C sa stane spoľahlivým riešením na príjem digitálneho televízneho vysielania DVB-T a DVB-T2. Anténu možno ľahko inštalovať na stenu či na balkón, kde jej kompaktný dizajn nenaruší celkový vzhľad vášho príbytku na rozdiel od klasických antén. Súčasťou balenia je kompletné príslušenstvo. Vďaka odolnosti voči UV žiareniu aj vlhkosti je možné umiestniť anténu EMOS EM-9016C von. Všesmerovo nastaviteľná konštrukcia je vynikajúca ako do mestskej zástavby, tak aj na mobilné zariadenia, ako sú lode alebo karavany. Zosilňovač antény sa nachádza v odolnom tele a s LTE filtrom vás nebude rušiť signál mobilných operátorov. Anténa je vhodná na príjem z viacerých vysielačov aj pre Full HD vysielanie a diaľkový príjem.


Kľúčové vlastnosti vonkajšej televíznej antény EMOS EM-9016C LTE DVB-T2

  • Príjem signálu FM, DAB, DVB-T a DVB-T2
  • Nastavovanie polohy pomocou vertikálnej a horizontálnej polarizácie
  • Prijímací uhol je 360°
  • Anténa vybavená integrovaným LTE filtrom, ktorý eliminuje rušivý signál mobilných operátorov
  • So vstavaným zosilňovačom signálu
  • Televízna anténa EMOS EM-9016C dokáže prijímať signál z viacerých vysielačov aj na dlhšiu vzdialenosť (až 80 kilometrov)
  • Rovnako spoľahlivo zachytí aj Full HD vysielanie
  • Rozsah frekvencií: 47 – 790 MHz
  • Rozmery vonkajšej antény EMOS EM-9016C sú 40 × 300 mm
  • Biele farebné vyhotovenie
  • Okrem klasickej 230 V zásuvky je tu možnosť napájať televíznu anténu EMOS EM-9016C cez USB zdroj, ktorý je spoločne s USB káblom súčasťou balenia
  • Ďalej v balení nájdete aj 5 m koaxiálny kábel osadený konektormi

Kombinácia dokonale čistého signálu a elegantného vzhľadu

Vonkajšia anténa EMOS EM-9016C vám zaručí príjem perfektne čistého signálu vo vysielaní FM, DAB, DVB-T a DVB-T2. Okrem toho je veľmi kompaktná a odolná voči vlhkosti a tak isto aj UV žiareniu. Vďaka svojmu elegantnému vyhotoveniu navyše pekne doplní vzhľad vášho domu či bytu.

Anténu EMOS EM-9016C môžete umiestniť kdekoľvek

Televízna anténa EMOS EM-9016C disponuje prijímacom uhlom 360° a preto sa hodí aj do bytových zástavieb alebo na cestovanie, kde vám poslúži rovnako dobre ako doma. Jej jednoduché pripevnenie zaisťuje, že nebude problém využiť anténu EMOS EM-9016C tiež na balkóne alebo napríklad stene karavanu či obytného vozidla. Nastavovanie polohy antény sa vykonáva pomocou vertikálnej a horizontálnej polarizácie. Celé príslušenstvo potrebné na montáž je súčasťou balenia antény EMOS EM-9016C.

Už žiadne rušenie vďaka anténe EMOS EM-9016C

Často ste mohli zažiť problémy s rušivým signálom mobilných operátorov, ktorý dokáže pri sledovaní vášho obľúbeného programu naozaj liezť na nervy. S anténou EMOS EM-9016C sa žiadnych takých nepríjemností nemusíte obávať, pretože je vybavená integrovaným LTE filtrom, ktorý sa postará o vaše pokojné chvíle oddychu bez rušivých vplyvov. Navyše je v anténe EMOS EM-9016C zabudovaný aj zosilňovač signálu.

Príjem signálu v tej najvyššej kvalite aj z viacerých vysielačov

Táto malá anténa EMOS EM-9016C vo veľkosti 40 × 300 mm dokáže veľké veci. Prijímať signál z viacerých vysielačov aj na dlhšiu vzdialenosť pre ňu nebude žiadny problém, rovnako tiež zachytiť Full HD vysielanie. Garantovaný príjem má vonkajšia televízna anténa EMOS EM-9016C až z 80 kilometrov vzdialeného vysielača, takže aj na chate si môžete užiť ničím nerušené sledovanie programov.

Anténu EMOS EM-9016C možno napájať aj cez USB kábel

Či už v karavane alebo na dovolenke na lodi vám anténa EMOS EM-9016C perfektne poslúži kdekoľvek. Aj keď nebudete mať prístup ku klasickej sieťovej prípojke na 230 V, aj tak budete môcť anténu používať, pretože ju môžete napájať pomocou USB adaptéra. Tento napájací USB zdroj je spoločne s USB káblom súčasťou balenia vonkajšej antény EMOS EM-9016C. Ten potom stačí pripojiť k USB portu priamo vo vašom televízore či set-top boxe. Navyše v balení nájdete aj koaxiálny kábel s dĺžkou 5 metrov osadený konektormi, s ktorým bude inštalácia antény hračkou aj pre úplných amatérov.



V súlade so smernicou 2014/53/EU, upravujúcou okrem iného parametre televízneho vysielacieho pásma, je reálny maximálny zisk televíznych antén 20 dBi. Vyššie hodnoty nie sú reálne využiteľné.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Vlastnosti
Príjem z viacerých vysielačov, Pre karavany, obytné vozy, Diaľkový príjem Hotovo!
Výbava
LTE filter, zosilňovač Hotovo!
Vstupy a výstupy
F konektor Hotovo!
Napájanie
USB Hotovo!

Použitie a vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Vlastnosti
Príjem z viacerých vysielačov, Pre karavany, obytné vozy, Diaľkový príjem Hotovo!

Výbava

Výbava
LTE filter, zosilňovač Hotovo!
Vstupy a výstupy
F konektor Hotovo!
Napájanie
USB Hotovo!

Príjem signálu

Príjem signálu
DVB-T, DVB-T2, DAB, DAB+, FM Hotovo!

Pokročilé parametre

Zisk
20 dBi Hotovo!
Prijímací uhol
360 ° Hotovo!
Polarizácia
Horizontálna, Vertikálna Hotovo!

Rozmery

Výška
4 cm Hotovo!
Šírka
30 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o informaci, zda je možno na anténu pomocí rozbočovačů napojit více televizorů. Je potom nutno použít průchozí rozbočovače ? Pokud ano, jaký je potřeba napájený zesilovač signálu? Děkuji za odpověď !

Dobrý den, myslíte, že se dá na tuto anténu chytit signál, i když není vysílač na dohled (skrytý za domem). Děkuji.

dobrý den, je potřeba k anténě koupit i set-top box dvb-T2, nebo stačí připojit kouze koaxiální kabel do tv?

Dobrý den je tato anténa vhodna pro dva přijímače, jestliže ne můžete mi poradit anténu na kterou jdou zapojit dvě TV,dekuji

dobrý den dokážu pomoci tyhle anteny zesílit i datový signal 3g/44g/lte nebo mi můžete doporučit jinou která příjma i tv signal a zesiluje datový. děkuji

Dobrý den, pokud koupím anténu s dvb T2 budu ještě potřebovat set top box u televize.?

Tak jsem to rozbalil, šoupnul na střechu a naladim 7 kanálů, (na kanálu 31). čím to je? Vedle Původní anténa, kterou měla tato nahradit a úpně v pohodě. Mám přímou viditelnost na Černou horu, na druhý straně hradec a Praha...

Dobrý den, fungovala by antena v půdním prostoru, umístěná pod střešními taškami. Bez tepelné izolace, nebo by keramicke tašky byly velkým stíněním, doposud pod střechou stará anténa matrace,ale signal dvbt2 stále vypadává. Případně co by jste mi doporucili za antenu, lokalita Brandýs nad Labem. MÍchají se mi tu signály z více vysílačů. A stále vypadává CT.

Dobry den, aky zisk ma tato antena a aka je hrubka koaxionalneho kabla? Co vsetko obsahuje balenie? Dakujem

Po zapojení do zásuvky má na zdroji svítit ta zelená dioda?

123
Diskusia a poradňa k EMOS BEN-9016C LTE
Príslušenstvo pre EMOS BEN-9016C LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS EN-9016C LTE DVB-T2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS BEN-9016C LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS BEN-9016C LTE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS BEN-9016C LTE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií