Rapture AlzaBoxy Q1

Epson EB-U05

Zobraziť katalóg
Epson EB-U05
4,8 4 hodnotení
Projektor 3LCD, Full HD, 1920 × 1200, 16:10, svietivosť 3400 ANSI lm, kontrast 15000:1, HDMI, MHL, VGA, USB, reproduktory
Kód:  WX244f9 Produktové číslo:  V11H841040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson EB-U05


Epson EB-U05 využijete doma aj v kancelárii

Na jasne viditeľnú projekciu nepotrebujete veľké, ťažké a hlavne drahé zariadenie. Kontrastom vylepšený rad EB sa špecializuje na jasné projekcie s dlhou životnosťou lampy (až 15 rokov v závislosti od frekvencie používania) – doma alebo v malej kancelárii. Ovládanie a obsluha projektora Epson EB-U05 je jednoduchá a bezproblémová.


Kľúčové vlastnosti 3LCD projektora Epson EB-U05

  • Výkonný projektor za dobrú cenu
  • 3LCD technológia na jasný, sýty a dobre viditeľný obraz
  • Rozlíšenie WUXGA (1 920 × 1 200 pixelov, 16 : 10)
  • Precízne vystupňovanie kontrastom 15 000 : 1
  • Používateľsky prívetivé ovládanie i funkcie
  • Ekonomicky šetrný (6 000 hodín alebo 10 000 hodín v ECO režime)
  • Možnosť doplnenia WiFi na bezdrôtovú projekciu + mobilná aplikácia iProjection
  • Zabudovaný 2 W reproduktor

Nastavenie projektora Epson EB-U05 zvládnete za pár minút

S inštaláciou projektora Epson EB-U05 si poradíte, nech je usporiadanie vašej miestnosti akékoľvek. Dokonca aj v prípadoch, keď je projektor proti projekčnej ploche umiestnený v uhle, obraz rýchlo vyrovnáte korekciou lichobežníkového skreslenia. K dispozícii je aj optický zoom 1,2× na zväčšenie obrazu pri kratšej vzdialenosti od plátna.



Epson EB-U05 ponúka dostatok konektorov

Obrazový signál možno pripojiť cez štandardný D-Sub, kompozitným káblom, S-Videom aj digitálnym HDMI. Vďaka funkcii USB zobrazenia 2 v 1 budete potrebovať na ovládanie obrazu, zvuku a stránkovanie iba jediný kábel. S voliteľným bezdrôtovým pripojením WiFi môžete viesť projekciu z celého radu zariadení.


Ovládajte projektor pomocou smartfónu

Mobilnou aplikáciou iProjection naskenujete QR kód premietaný projektorom Epson EB-U05 a ihneď sa pripojíte a načítate obsah. Softvér Multi-PC Projection poskytuje moderátorom funkciu ovládania a podieľa sa o obsah až s 50 používateľmi.


Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Pomer strán
16:10 Hotovo!
Kontrast
15 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
2,17 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Pomer strán
16:10 Hotovo!
Kontrast
15 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
2,17 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0 Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na strop, Na stôl Hotovo!
Funkcie
Zoom, MHL Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Šírka
30,2 cm Hotovo!
Výška
9,2 cm Hotovo!
Hĺbka
25,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky Full HD projektory
» Všetky kancelárske Full HD projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím doporučte mi brašnu na projektor Epson EB-U05 (Š 30,2/V 9,2 / H 25,2)U nabízených brašen nevidím rozměry, jen kompatibilitu. Děkuji moc

Dobrý den, uvítal bych info zda tento projektor (Epson EB-U05) má zmíněný USB jako grafický vstup, tedy zda lze promítnout film, který bude na flashce.

z popisu : Parametre a špecifikácia Projekčná vzdialenosť 1 m - 1,99 m, 2 m - 2,99 m Minimálna projekčná vzdialenosť 1,8 m Maximálna projekčná vzdialenosť 2,17 m Minimálna uhlopriečka obrazu 76,2 cm (30 ") Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ") nech na to kukam kolko chcem, netusim pri akej vzdialenosti aky siroky obraz budem mat ... nehovoriac o protichodnych udajoch (napr projekcna vzdialenost od 1 metra, ale minimalna 1,8 ... potom projekcna vzdialenost do 2,99 ale v inom riadku maximalna do 2,17) dalej maximalna a minimalna uhlopriecka je bez vzdialenosti projektora tiez nic nehovoriaci udaj. nemozete tam uvadzat nieco ako: sirka obrazu 2 metre pri vzdialenosti od xx do xx ... alebo pri vzdialenosti 2 metre nastavenie sirky obrazu od xx do xx ... dakujem

Zdravím, jaká je odezva tohoto projektoru? Přemýšlím i nad tímto projektorem a tak bych potřeboval vědět, jestli je vhodný na hraní her.

Dobry den, zajimalo by me, zda jde z projektoru vytahnout audio a pustit jej napriklad pres zesilovac do beden? Kdyz pripojim napriklad Chromecast, nerad bych poslouchal zvuk z reproduktoru projektoru. Je toto nejak resene? Dekuji.

Prajem pekný deň, aký držiak na umiestnenie na strop by ste mi odporučili u tohto modelu? ďakujem

Dobrý den, můžete mi popsat rozdíly mezi modely EB-U02 a EB-535W? Děkuji

Dobrý den, jaký bude rozměr promítaného obrazu při vzdálenosti 1 metr od projekčního plátna?

Dobrý den, u tohoto produktu je uvedena max. projekční vzdálenost 2, 07 m. V manuálu, žádná taková hodnota není. Je tam uveden rozsah od 1-9 metrů. Můžete mi to nejak ujasnit. Díky Pokorný

Dobrý den, lze objednat modul pro wifi? Kolik stojí? Díky!

Diskusia a poradňa k Epson EB-U05
Príslušenstvo pre Epson EB-U05 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson EB-U05. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson EB-U05. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson EB-U05. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson EB-U05.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií