Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Epson WorkForce AL-M400DN

Zobraziť katalóg
Epson WorkForce AL-M400DN
5 2 hodnotení
Laserová tlačiareň – A4, až 45 strán za minútu v čiernej a bielej farbe, 1200×1200DPI, 128MB, zásobník na 700 listov, duplex, USB 2.0, LAN
Kód:  PE020w7d Produktové číslo:  C11CC65011 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson WorkForce AL-M400DN

Laserová tlačiareň WorkForce AL-M400DN je jedným z vrcholných predstaviteľov čiernobielych tlačiarní formátu A4 od spoločnosti Epson. Pracovný cyklus 200 000 strán spadá do najvyššej kategórie a z tlačiarne tak robí vysoko výkonnú a spoľahlivú tlačovú jednotku. Kompaktné rozmery zaujmú predovšetkým pracovné organizácie strednej veľkosti. Štandardne je k dispozícii so zásobníkom na 550 listov papiera spolu s viacúčelovým zásobníkom až na 150 listov. Kapacitu však možno voliteľnými zásobníkmi navýšiť až na 2 350 listov.

Model WorkForce AL-M400DN oplýva spoľahlivosťou, čo používateľom umožňuje sústrediť sa na prácu bez prestojov na vyššiu produktivitu práce. Tonery s vysokou výťažnosťou a výstup, ktorý počíta s veľkým zaťažením, prináša vďaka bezproblémovému chodu skvelú návratnosť investície. Procesor s taktom 600 MHz a pamäť s veľkosťou 128 MB si poradí s vysoko kvalitnou tlačou v rozlíšení 1200 × 1200 DPI rýchlosťou až 45 strán za minútu alebo 27 strán za minútu pri obojstrannom potlačení papiera. Prvú stranu získate už za 5,5 sekundy.

Tlačiareň ponúka na pripojenie rozhranie USB 2.0 alebo Gigabit Ethernet. Po pripojení do podnikovej siete môžete ľahko tlačiť a zdieľať materiály z akejkoľvek stanice a dokonca aj odkiaľkoľvek chcete vďaka mobilnej aplikácii Epson iPrint. S touto používateľsky prívetivou aplikáciou ľahko bezdrôtovo vytlačíte dokumenty z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
45 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
700 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
5,88 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
200 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
250 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
324 mm Hotovo!
Hĺbka
426 mm Hotovo!
Šírka
393 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Epson WorkForce AL-M400DN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce AL-M400DN.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií