Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ERGO Had

Zobraziť katalóg
ERGO Had
Školský batoh rozmery 430 x 330 x 200mm
Kód:  GR438b Produktové číslo:  8595096712163

ERGO Had

Batoh ERGO Had sa hodí do školskej výbavy predovšetkým starším školákom. Batoh disponuje polstrovanými chrbtom a popruhmi, zaisťujúcimi pohodlnú cestu do školy aj s väčším množstvom učebníc a školských pomôcok. Úložný priestor je tvorený tromi hlavnými vreckami - najväčší z nich je určená pre učebnice a zošity, ďalšie dve potom pre všetky ostatné školské potreby. Výhodou je tiež odnímateľná prepážka, ktorá umožní prepojenie vreciek v jeden veľký priestor.

Motív batohu ocenia predovšetkým malí obdivovatelia plazov a ďalších zvieratiek. Čiernobiely potlač batohu je moderný a originálny a priláka pozornosť spolužiakov, ktorí po ňom určite tiež zatúži!

Parametre a špecifikácie:

Typ:
školský batoh

Motív:
Had

Vlastnosti:
Polstrovaná chrbát
Odnímateľná prepážka
Polstrované popruhy

Nosnosť:
5 kg

Rozmery:
430 x 330 x 200 mm

Hmotnosť:
500 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ERGO Had
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERGO Had. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ERGO Had. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ERGO Had. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ERGO Had.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií