Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ERGOTRON Universal Tablet Cradle

Zobraziť katalóg
ERGOTRON Universal Tablet Cradle
Držiak – pre Tablety a e-booky na uchytenie k monitoru, univerzálny
Kód:  WY034h Produktové číslo:  80-106-085 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ERGOTRON Universal Tablet Cradle Predaj skončil

ERGOTRON Universal Tablet Cradle

Kvalitný držiak od renomovaného výrobcu, ktorého výrobky sa používajú aj v tých najnáročnejších odboroch ako je medicína či burzové trhy. Vďaka tomuto unikátnemu držiaku si ľahko pripnete svoj tablet či čítačku e-bookov k vášmu monitoru. Pomocou nastaviteľných úchytiek sa držiak prispôsobí zariadeniu až do veľkosti 10". Tabliet či čítačku je možné pripnúť k monitoru vertikálne, ale aj horizontálne. Nastaviteľné kontaktné miesta zaručia, že porty vášho zariadenia budú vždy voľné a to bude možné plne využívať. Samozrejmosťou je ľahké vybratie alebo umiestnenie zariadenia do držiaka.

Parametre a špecifikácia:

Nosnosť:
1,1 kg

Vhodnosť:
Pre čítačky či tablety do veľkosti 10"

Možnosti umiestnenia:
Vodorovne, zvislo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ERGOTRON Universal Tablet Cradle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERGOTRON Universal Tablet Cradle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ERGOTRON Universal Tablet Cradle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ERGOTRON Universal Tablet Cradle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ERGOTRON Univerzális Tablet Tartó.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií