Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA 1762.90000 Freshia

Zobraziť katalóg
ETA 1762.90000 Freshia
4,8 9 hodnotení
Vákuovačka 110W, sila odsávania 0.75bar, plne automatická, funkcia samostatného zvárania, potraviny v sáčkoch možno ohrievať a rozmrazovať, 5ks sáčkov 22x30cm, 4ks sáčkov 28x40cm
Kód:  ECO101w Produktové číslo:  ETA176290000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 1762.90000 Freshia

Chute, aróma a vitamíny po celý rok

Vákuová zváračka fólií ETA Freshie vám skvele poslúži pre dlhodobé uchovanie potravín a iných predmetov. Zaobstarajte si aj vy tohto šikovného pomocníka domov a uchovajte si tak svoje potraviny stále s výraznou chuťou i arómou.


Plne automatická Freshie

Zváračka uzavretím pevne zaistí fóliu, odsaje vzduch, zataví spoj. Kvalita spojenia je vynikajúca - vytvorí jednoliaty a silný zvar na prvýkrát. Zváračka vysaje z vrecka akýkoľvek vzduch a nepriedušne ho uzavrie dvojitým zvarom. Nehrozí teda žiadne vysušovanie, ovocie i zelenina si zachovajú svoju farbu a vitamíny.

Potraviny vám tak v chladničke vydržia o mnoho dlhšie. Tento nárast môže znamenať skladovateľnosť mäsa zo 6 mesiacov až na 2-3 roky v mrazničke a v chladničke napríklad z 1 na 6 týždňov u údenín a syrov.

vypnuté
Plně automatická
 

vypnuté
V sáčcích lze rovnou ohřívat
 

Vo vreckách rovno ohriať

Ďalšou nespornou výhodou tejto vákuovej zváračky je možnosť potraviny v sáčkoch ohrievať a rozmrazovať.


vypnuté
ETA Freshie
 

Parametre a špecifikácie:

Dĺžka prívodného kábla:
1700 mm

Príkon:
135 W

Farba:
biela

Vlastnosti:
  • funkcia odsávania vzduchu
  • kvalitný dvojitý zvar
  • svetelná signalizácia doby zvárania
  • tepelná vratná bezpečnostná poistka zabraňujúca prehriatiu
 
 

Parametre a špecifikácia

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
» Všetky zváračky fólií

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné do této vakuovačky použít sáčky s tloušťkou 80my? poradí si s tímto sáčkem? pro upřsnění odkaz zde: Odkaz do neznáma Děkuji

Dobrý den, je možné pouze vakuovat? Mám na mysli vakuové krabičky. A je nutné používat pouze speciální sáčky, nebo můžu v případě nouze použít i obyčejný mikrotenový sáček? Díky V.

Diskusia a poradňa k ETA 1762.90000 Freshia
Príslušenstvo pre ETA 1762.90000 Freshia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1762 90000 FRESHIE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Freshie 1762 90000.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií