AD homeoffice AD homeoffice

EVGA Tegra NOTE 7

Zobraziť katalóg
EVGA Tegra NOTE 7
4,2 10 hodnotení
Tablet - NVIDIA Tegra 4 Quad-core, dotykový IPS 7" 1280x800, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0 LE, GPS, 5Mpx HDR kamera, micro HDMI, USB, micro SD (max. 32GB), batéria 4100mAh, Android 4.2.2 Jelly Bean
Kód:  EV301a Produktové číslo:  016-TN-0701-B2

EVGA Tegra NOTE 7

Zvládnite viac. Počúvajte viac. Hrajte viac.

Zoznámte sa s novým Tegra NOTE 7, najrýchlejším Android tabletom a vyrazte na cestu s perfektným spoločníkom. EVGA Tegra NOTE 7, poháňaný procesorom NVIDIA Tegra 4, prináša žiarivú grafiku a veľkú výdrž batérie. Nájdete tu patentovaný "chisel tip" stylus, ktorý zabezpečuje intuitívnejšie písanie a kreslenie. Navyše predné stereo reproduktory s bass reflexom privedú filmy, hudbu aj hry k životu.

Všetko rýchlejšie

Surfovanie po webe, hry aj videá bežia bleskovo rýchlo, a to vďaka výkonu procesora NVIDIA Tegra 4. Impozantný zvuk, rozšírená životnosť batérie s kapacitou 4100 mAh a herné ovládače navrhnuté pre Tegru vdýchnu mobilným zážitkom punc vzrušenia a možnosť hrať dlhšie.

Tvorivá sloboda

Tvorte za behu pomocou neuveriteľne intuitívneho pera NVIDIA Direct Stylus. Hladké, jemné linky a širšie ťahy vychádzajú prirodzene z ruky, tak ako ešte na tabletu nikdy predtým.

Kúzlo fotografie

Zachyťte zakaždým dokonalý záber s technológiou HDR, ktorá reaguje na najnáročnejšie svetelné podmienky. Jasné farby, čisté tváre, celkové zachytenie obrazu, tak ako ho v skutočnosti vidíte. Odfoťte alebo vytvorte a zdieľajte každý okamih, ktorý príde.

Rozvíjajúce sa médiá

Získajte úžasné video a steny búrajúci zvuk s tými najextrémnejšími vlastnosťami. Vyskúšajte funkciu slow-motion pre efektné spomalené zábery. Či už sledujete HD videá alebo čerpáte z obľúbenej hudby, nechajte sa vtiahnuť do centra diania kombináciou Tegra 4 procesora a technológie NVIDIA PureAudio s prednými stereo reproduktormi. Milujete hranie? Toto je ideálny spôsob, ako si zahrať všetky najnovšie hry optimalizované pre Tegru - dostupné na NVIDIA TegraZone.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVGA Tegra NOTE 7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA Tegra NOTE 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA Tegra NOTE 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVGA Tegra NOTE 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVGA Tegra NOTE 7.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií