Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (Remix OS)

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (Remix OS)
3,5 10 hodnotení
Multimediálne centrum - CPU 64bit QuadCore 2.0 GHz, GPU PentaCore Mali-450, podpora Ultra HD 4K2K / H.265 / HEVC až 60fps, 2 GB RAM, 8 GB vnútorná pamäť / SDHC karta, WiFi, Gigabyte LAN, Bluetooth, Miracast, HDMI 2.0, optický výstup, CEC, 3x USB port, Remix OS
Kód:  JD180c3 Produktové číslo:  ANDBOX-Q5-4K-RX Stránky výrobcu
EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (Remix OS) Predaj skončil

EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (Remix OS)

Zmeniť zdroj Odobrať
Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Hlavné prednosti:

  • Revolučný systém Remix OS na báze Androidu
  • Štvorjadrový procesor 2.0 GHz
  • Pětijádrový grafický procesor (Mali-450)
  • Hardvérové ??dekódovanie Ultra HD 4K2K videa
  • Podpora H.265 / HEVC až 60 FPS

Nový systém, nové centrum zábavy

Premeňte vašu Ultra HD televíziu na multimediálne okno do sveta zábavy zahŕňajúce aj hry s vymazlená grafikou. Tento malý prehrávač má v sebe prepracovaný systém Android, ktorý si berie inšpiráciu z klasických počítačových systémov a volá sa Remix OS. Skvele kombinuje mobilné a desktopové skúsenosti pre maximálne pohodlné ovládanie. Inovatívne funkcie si zamilujete na prvý pohled a navyše máte stále podporu všetkých aplikácií z obľúbeného obchodu Google Play.


neobmedzený multitasking

Intuitívne prostredie funguje podobne ako v počítači. To znamená možnosť meniť veľkosť okien, ich presúvanie, maximalizácia, minimalizácia pod. Pri využívaní klávesnice a myši nechýba kontextová ponuka pravého tlačidla myši. Prostredie obsahuje správcu súborov, viac pohledov na zložky a súbory, známu ponuku "Štart", funkciu Drag & Drop a veľa ďalších.

Viac informácií nájdete na http: // www.Jidé.com / remixos


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ultra HD

Skvelá podpora Ultra HD

Podpora Ultra HD videa vo vysokom rozlíšení 4K2K

Vnútri takto malého boxu sa nachádza štvorjadrový procesor doplnený o silný grafický čip. To vám prinesie aj podporu Ultra HD videa v rozlíšení 4K. Podporovaný je aj kompresný formát H.265 / HEVC. Zaujme rad USB portov, ku ktorým možno pohodlne pripojiť úložisko s filmami, hudbou alebo fotografiami, napríklad USB flash disk alebo externý harddisk. Nechýba možnosť pripojenia sieťových zariadení ako je NAS alebo počítač.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Modernizácia pre výkon

Výkon aj pre náročné aplikácie

Modernizácia pre výkon

Nová generácia s označením Q5 4K prináša väčší výkon, aby ste si užili hernej zábavu platformy Androidu, pre ktorú si okrem iného tiež získal nemalú popularitu. Už nepřijdete o žádný nový trhák s grafikou na úrovni herních konzolí.K domácej sieti multimediálny prehrávač pripojíte LAN káblom a alebo pohodlnejším bezdrôtovým WiFi.

Doplňujúce informácie:

Technické údaje:
Externá anténa pre kvalitný a silný WiFi signál
WiFi b / g / ns podporou šifrovanie
Bluetooth 4.0
Miracast
H.265 HEVC MP-10 @ L5.1 až do 4Kx2K @ 60fps
H.264 AVC HP @ L5.1 až do 4Kx2K @ 30fps
H.264 MVC až do 1080p @ 60fps
MPEG-4 ASP @ L5 až do 1080p @ 60fps (ISO-14496)
WMV / VC-1 SP / MP / AP až do 1080p @ 60fps
OpenGL ES 3.1, Open CL 1.2, DirectX 9.3
MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, FLAC a ďalšie
MKV, AVI, WMV, MOV a ďalšie
JPEG, BMP, GIF a ďalšie
Podpora Google Play
Podpora pre 2,4 GHz bezdrôtovú klávesnicu a myš
Podpora pripojenie flash USB disku alebo externého disku

konektivita:
HDMI 2.0
2 × USB
1 × USB OTG
Čítačka pamäťových kariet
LAN RJ45 / 1000
Optický zvukový výstup
Vstup pre napájací zdroj

Systémové požiadavky:
Monitor alebo televízor vybavený HDMI vstupom

Súčasť balenia:
EVOLVEO Android Box Q5 4K
Kábel HDMI 2.0
Napájací zdroj 230 V
Užívateľský manuál

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze použít i jakoukoliv bezdrátovou myš a klávesnici k ovládání? Je možné přepínat mezi Remix OS a standartním zobrazením jako je na stejném zařizení bez Remix OS?

Doporučí mi někdo vhodný dálkový ovladač k tomuto zařízení?

Dobrý den, objednal jsem si zařízení se systémem remix os a prostředí je starý android. Chtěl bych se zeptat jaké mám možnosti děkuji.

Otázka spíš na ostatní: Jaký k tomu používáte web browser, aby byl co nejvíce podobný desktopu? Například mozillu nedonutím, aby mi zoomovala přes kolečko myši. dík

Ak pripojim usb dvd rom, mozem prehravat dvd z mechaniky? Dakujem

Dobrý den. Má tento přístroj - EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (Remix OS) - české prostředí? Děkuji. Sýkora

Zdravím, jedná se o USB 2,0 nebo 3,0? Pokud bych pustil 4K video s vysokým datovým tokem přes USB, obávám se že nebude stíhat. Většinu filmů co mám má cca 10- 20 GB s DTS. Zkoušel jste někdo? Díky za odpověď.

Dobrý večer, umí zařízení přehrávat 3D filmy/streamy pomoci KODI a zobrazovat je na 3D televizi? Děkuji za informaci.

Dobrý den.Umí zařízení bez problému přehrávat ve fullskreenu online full HD video z internetu aniž by se to sekalo, nebo šel zpožděně obraz a tak?

Dobrý den, zařízení jsem si koupil. Jak mám zařízení zapínat ? dálkové ovládání není součístí balení a na zařízení není žádné tlačítko pro zapnutí.

Diskusia a poradňa k EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (Remix OS)
Príslušenstvo pre EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (Remix OS) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (Remix OS). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (OS Remix). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (OS Remix). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Android Box Q5 4K Android PC (OS Remix).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií