AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

EVOLVEO EasyPhone FG

Zobraziť katalóg
EVOLVEO EasyPhone FG
3,5 6 hodnotení
Mobilný telefón – tlačidlový, 2.8" TFT 320 × 240, MicroSD až 64 GB, zadný fotoaparát 0.3Mpx, Jack (3.5mm), dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, SOS tlačidlo, nabíjací stojanček, batéria 1000mAh
Kód:  EVO114ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO EasyPhone FG

Mobil na prvý pohľad označíme ako tlačidlovú klasiku. Je zásah do čierneho, ak je pre vás podstatná jednoduchá manipulácia, dlhá výdrž batérie a chcete využívať len základné funkcie. Sprostredkuje telefonovanie, SMS-ky aj organizačné funkcie typu kalendára či budíka. Automatickou súčasťou softvéru je Bluetooth spojenie s ďalšou elektronikou. Nielen pre starších používateľov bude v mobile vítanou funkciou praktické SOS tlačidlo, s ktorého pomocou upozorníte na núdzovú situáciu. Je stavaný aj na možnosť vložiť a obsluhovať hneď dve SIM karty a to bez obsadenia slotu pre pamäťovú kartu. Pokiaľ nebudete spokojní s výdržou batérie, možno ju ľahko vymeniť.

Základné prednosti mobilu EVOLVEO EasyPhone FG

  • Konfigurácia SIM kariet dual SIM + pamäťová karta
  • Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 0,3 Mpx
  • Núdzové SOS tlačidlo
  • Telefón EVOLVEO má hlavný slot pre SIM kartu typu Normálna SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Normálna SIM

Obrazovka a fotovýbava mobilu EVOLVEO EasyPhone FG

Kompaktný displej telefónu dostal menšie, ale prehľadné rozlíšenie. Je založený na technológii TFT. Foto či videovýbavu predstavuje v mobile EVOLVEO EasyPhone FG fotoaparát s rozlíšením 0,3 Mpx. Poslúži na zachytenie jednoduchších, kvalitatívne skôr základných fotografií.

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO EasyPhone FG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO EasyPhone FG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO EasyPhone FG.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií