Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO Hybrid Box T2

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Hybrid Box T2
3,2 4 hodnotení
Multimediálne centrum – s podporou 4K Ultra HD, úložisko 16 GB, operačný systém Android OS, 3 GB RAM, Bluetooth a WiFi, analógový audio výstup, digitálny optický výstup, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, MicroSDHC slot, MicroSDXC slot, optický výstup, USB 2.0 a USB 3.0, v balení diaľkový ovládač a napájací adaptér
Kód:  JD180c8c Produktové číslo:  HBX-T2 Stránky výrobcu

EVOLVEO Hybrid Box T2

S multimediálnym centrom EVOLVEO Hybrid Box T2 získate zariadenie 2 v 1 – Android Box a Set-Top box DVB-T2. K internetu sa pripojíte bezdrôtovo prostredníctvom WiFi v pásme 2,4 alebo 5 GHz. Prehrávač podporuje všetky hlavné streamovacie služby, ako iVysílání, Netflix, Skylink, iPrima, Stream, Voyou, O2TV, HBO, Youtube, Spotify a mnoho ďalších dostupných z Google Play, a to vo vysokom rozlíšení až 4K Ultra HD.


Kľúčové vlastnosti multimediálneho centra EVOLVEO Hybrid Box T2

  • Zariadenie 2 v 1 EVOLVEO Hybrid Box T2 Android Box a Set-Top box DVB-T2
  • WiFi pripojenie k internetu
  • Podpora hlavných streamovacích služieb
  • Prehrávanie vo vysokom rozlíšení až 4K Ultra HD
  • Ovládanie s OS Android ako na smartfóne
  • DVB-T2 Set-Top Box na príjem televízie

Prostredie Android Boxu EVOLVEO Hybrid Box T2 – ako na smartfóne

EVOLVEO Android Box pracuje na operačnom systéme Android 9 Pie, ktorý poznáte z mobilného telefónu alebo z tabletu a umožní prístup do knižnice aplikácií Google Play. Jadrom boxu je štvorjadrový 64-bitový procesor 1,8 GHz ARM Cortex A53, ktorý pracuje s 3 GB operačnou a 16 GB vnútornou pamäťou.


DVB-T2 Set-Top Box na príjem televízie

EVOLVEO Hybrid Box T2 umožní ľahkú automatickú inštaláciu, ladenie a ručné triedenie programov. Sprevádzať vás na obrazovke bude prehľadné české menu, teletext a české titulky. Samozrejmosťou je podpora časového nahrávania EPG, TimeShift, a rodičovský zámok.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Podporované rozlíšenie
4K Ultra HD, Full HD, HD ready Hotovo!
Operačný systém
Android OS Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Pamäť RAM
3 GB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Základné parametre

Podporované rozlíšenie
4K Ultra HD, Full HD, HD ready Hotovo!
Operačný systém
Android OS Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Pamäť RAM
3 GB Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
Analógový audio výstup, Digitálny optický výstup, Ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, MicroSDHC slot, MicroSDXC slot, Optický výstup, USB 2.0, USB 3.0 Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Počet USB
2 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Nahrávanie Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Napájací adaptér Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC) Hotovo!

Funkcie

Záznam na
interný disk, Externý disk, flash disk Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba, Webový prehliadač Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
čítačka pamäťových kariet, HDMI, S/PDIF optický, LAN, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Android Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné nainstalovat aplikaci 4NET.TV? Děkuju za odpověď.

Zdravím, chcem sa len opýtať, či tento hybrid box podporuje inštaláciu a následne bez problémové spustenie aplikacie HorizonGo od UPC SK?

Dobrý deň, podporuje toto zariadenie nainštalovanie KODI? Ďakujem

Dobrý deň, predaj EVOLVEO Hybrid Box T2 už skončil, tento výrobok som kúpila v 02/2021 a bohužiaľ až teraz som sa dostala k inštalácii:( Prístroj mám prepojený s TV cez HDMI ale ladenie kanálov je neúspešné, pretože je tam automaticky prednastavená voľba: "antenna power: OFF". Prosím vás, kde v menu sa nastavuje ON? Ďakujem, s pozdravom Mirka

Dobrý den, umí přehrávat filmy z externího HDD o velikosti 8TB? Diky

Dobrý den, podporuje toto centrum také přehrávání z domácí sítě (z NAS)?

Dobrý den, otázka nebyla jednoznačně zodpovězene, prosím mám dotaz, zda toto zařízení podporuje přijmutí Youtube stream z androidu. Tuším, že se tomu říká TV Cast, Youtube Cast. Nebo protokol Cast V1, DIAL ... Mockrát Děkuji S pozdravem Jirka

Má napájení pro anténní DVB-T2 zesilovač? Funguje tuner v Kodi? Děkuji.

Dobrý den. O jaké maximální kapacitě lze vložit micro SD karta do zařízení? O jaké maximální kapacitě lze vložit usb disk do zařízení ? Díky za odpovědi.

Dobrý den, ačkoliv je zde v parametrech napsáno, že podporuje Skylink, není tomu tak. Alespoň ne ten český, nebo slovenský.

12
Diskusia a poradňa k EVOLVEO Hybrid Box T2
Príslušenstvo pre EVOLVEO Hybrid Box T2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Hybrid Box T2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Hybrid Box T2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Hybrid Box T2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Hybrid Box T2.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií