Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO MG636

Zobraziť katalóg
EVOLVEO MG636
4,4 245 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, symetrická, optická, 4 tlačidlá, jednofarebné podsvietenie, 2400DPI, dĺžka kábla 1.8 m, čierna
Kód:  ML076e2 Produktové číslo:  MG636 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO MG636

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 EVOLVEO MG636
 

Kvalitná drôtová herná myš

Kvalitná drôtová herná myš predstavuje cenovo prívetivú voľbu pre náruživých hráčov počítačových hier. Jej symetrická ergonómia vhodná pre pravákov aj ľavákov vám umožní s myšou pohodlne pracovať. V noci oceníte červené podsvietenie rolovacieho kolieska. Pomocou tlačidla si vyberiete citlivosť presne podľa požiadaviek na danú situáciu a k dispozícii budete mať celkom 4 tlačidlá. Žiadny špeciálny softvér navyše nie je potrebný, stačí myš pripojiť k počítaču a ihneď ju budete pripravení naplno využívať.


Presné pohyby

Či už budete na PC robiť čokoľvek, zmenou citlivosti od 800 až do 2 400 DPI v štyroch krokoch si ovládanie myši nielen zjednodušíte, ale aj spresníte. Na tele myši nájdete celkom 4 tlačidlá pre každú situáciu. Okrem tlačidla na zmenu citlivosti, klasického ľavého a pravého tlačidla na svoju funkciu čakajú aj dve postranné.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 EVOLVEO MG636
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 EVOLVEO MG636
 

Kábel s pozláteným konektorom

Nenechajte sa obmedzovať krátkymi káblami myší, ktoré vám v tých najťažších momentoch môžu zablokovať jej pohyb. Dostatočná dĺžka 1,8 metra a pozlátený USB konektor vám poskytnú dostatok priestoru na pohyb myšou a tiež eliminujú nežiaduce rušenie.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,1 cm Hotovo!
Výška
2,8 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
122 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
2 400 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

neviete prečo keď s ňou rýchlo mávam a mám podložku no tak sa mi to seka

Dobrý den mam otazku vždy ked hrajem niaku hru a rychlo pohnem s myšou tak sa mi zasekáva. Vedeli by ste mi dat niake rady ?

Zdravím, mám dotaz ohledně programovatelných tlačítek. Potřebuji od této myši totiž jen jedinou věc. Schopnost pod tlačítko nastavit blok textu. Na jedné z Logitech myší mám přímo software Logitech, který toto umožňuje. Je toho schopná i tato myš? Děkuji Pokud toho schopná není. Mohl by mi prosím některý z expertů Alza.cz doporučit co nejlevnější myš s touto schopností kterékoliv značky? Děkuji

pôjde mi táto myška na PS4

Dají se vypnout nebo přeprogramovat ta dvě postranní programovatelná tlačítka? Počítal jsem s tím, že je nejspíš budu mít jen na ozdobu, protože software na jejich naprogramování neexistuje. Ale po zakoupení jsem zjistil, že tato tlačítka nejsou defaultně nefunkční, nýbrž defaultně fungují jako zpět a vpřed, což mi velmi vadí, snadno o ně zavadím.

Dobrý deň, zaujímalo by ma či je potrebná pri tejto myši aj podložka?

Myš evolveo mg 636 zakoupena dnes tj. 15.5.2006 zapojena do notebooku dle navodu bohužel vyskakuje hlaška zařízení usb nebylo rozpoznáno zajímalo by mě zda je chyba výrobní to jest vadné zařízení nebo je to chyba spíše počítačová a jak postupovat dál

Zdravím po 3 dňoch mi prestalo fungovať pravé tlačítko je tu možnosť reklamácie ak áno ako.

Myš EVOLVEO MG636 mi půjde normálně připojit do Notebooku ACER ASV7-582PG přes USB, nebo je tam nějaký problém?

Diskusia a poradňa k EVOLVEO MG636
Príslušenstvo pre EVOLVEO MG636 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO MG636. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO MG636. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO MG636. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO MG636.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií